MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İŞKUR İl Müdürü Barata, kursiyerleri ziyaret etti

NEVŞEHİR 22.11.2018 - 19:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İŞKUR İl Müdürü Barata, kursiyerleri ziyaret etti

İŞKU İl Müdürü Arif Sıddık Barata, Acıgöl Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek kursiyerler ile bir süre görüştü.
  Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Arif Sıddık Barata, Acıgöl Halk Eğitim Merkezini ziyaret ederek İŞKUR ve Halk Eğitim Merkeziyle ortak açılan 25’er kişilik çeyiz ürünleri hazırlama, Sır üstü dekorlamacı ve su kabağı işlemeciliği kurslarını yerinde görüp el emeği göz nuru ürünleri inceledi ve kursiyerlerle sohbet etti. Katılımcılar ise Baratanın ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.   Barata yapmış olduğu açıklamada; Bu kapsamda Nevşehir genelinde 17 kurs açılarak 400 kadın kursiyer bu kurslardan faydalandırılmıştır dedi.
İŞKU İl Müdürü Arif Sıddık Barata, Acıgöl Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek kursiyerler ile bir süre görüştü.

 

Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Arif Sıddık Barata, Acıgöl Halk Eğitim Merkezini ziyaret ederek İŞKUR ve Halk Eğitim Merkeziyle ortak açılan 25’er kişilik çeyiz ürünleri hazırlama, Sır üstü dekorlamacı ve su kabağı işlemeciliği kurslarını yerinde görüp el emeği göz nuru ürünleri inceledi ve kursiyerlerle sohbet etti. Katılımcılar ise Baratanın ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

Barata yapmış olduğu açıklamada; Bu kapsamda Nevşehir genelinde 17 kurs açılarak 400 kadın kursiyer bu kurslardan faydalandırılmıştır dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.