Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İŞKUR İl Müdürü Barata Lale Haber'i Ziyaret Etti

NEVŞEHİR 10.02.2017 - 10:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İŞKUR İl Müdürü Barata Lale Haber'i Ziyaret Etti

İş Kur İl Müdürü Barata www.lalehaber.com haber sitesi imtiyaz sahibi Can Taşkın’ı ziyaret etti.
  Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan İŞKUR İl Müdürü Arif Sıddık Barata, www.lalehaber.com haber sitesini ziyaret etti.   Ziyarette konuşan  Barata, basının önemli bir güç olduğunu belirterek, “İŞKUR olarak çalışmalarımızı Nevşehir´deki basın mensubu arkadaşlarımız sayesinde kamuoyuna duyuracağız.” dedi.   İŞKUR´un vatandaşları yakında ilgilendiren bir kurum olduğunu söyleyen Barata, “Halkımız İŞKUR´un çalışmalarını yakından takip ediyor. Biz de çalışmalarımızı ve faaliyetlerimizi halkımıza duyurmak basınla ortak çalışacağız.” diye konuştu.   Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com haber sitesi genel yayın yönetmeni Can Taşkın ise ziyaretinden dolayı İŞKUR İl Müdürü Arif Sıddık Barata’ya teşekkür ederken çalışmalarında her zaman yanlarında olacağını söyledi. Taşkın Barata’ya da görevinde başarılar diledi. 
İş Kur İl Müdürü Barata www.lalehaber.com haber sitesi imtiyaz sahibi Can Taşkın’ı ziyaret etti.

 

Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan İŞKUR İl Müdürü Arif Sıddık Barata, www.lalehaber.com haber sitesini ziyaret etti.

 

Ziyarette konuşan  Barata, basının önemli bir güç olduğunu belirterek, “İŞKUR olarak çalışmalarımızı Nevşehir´deki basın mensubu arkadaşlarımız sayesinde kamuoyuna duyuracağız.” dedi.

 

İŞKUR´un vatandaşları yakında ilgilendiren bir kurum olduğunu söyleyen Barata, “Halkımız İŞKUR´un çalışmalarını yakından takip ediyor. Biz de çalışmalarımızı ve faaliyetlerimizi halkımıza duyurmak basınla ortak çalışacağız.” diye konuştu.

 

Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com haber sitesi genel yayın yönetmeni Can Taşkın ise ziyaretinden dolayı İŞKUR İl Müdürü Arif Sıddık Barata’ya teşekkür ederken çalışmalarında her zaman yanlarında olacağını söyledi. Taşkın Barata’ya da görevinde başarılar diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.