MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İŞKUR Nissara AVM’de stant açtı

NEVŞEHİR 20.06.2019 - 16:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İŞKUR Nissara AVM’de stant açtı

Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Nissara Alışveriş Merkezinde 2019 yılı İstihdam teşvikleri hakkında bilgilendirmek için stant açtı.
  İŞKUR İl Müdürü Arif Sıddık Barata konu hakkında yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde Aile, Çalışma ve Sosyal hizmetler Bakanlığımızın öncülüğünde başlatılan “Milli İstihdam Seferberliği” kapsamında yerel bazda istihdama ilişkin çalışmaları titizlik ile yürüttüklerini söyledi. Barata, “İşsizliğin azaltılması, istihdamın arttırılmasına yönelik faaliyetlerimizi çalışmalarımız kapsamında işverenlerimize, işsizlerimize ve diğer STK’larımıza duyuruyoruz. 2019 yılı itibariyle ilimizde istihdamı artırmak ve işsizlik ile mücadele etmek için çeşitli organizasyonlar düzenledik. Amacımız devletimizin de istihdam seferberliği kapsamında vermiş olduğu destekleri işveren ve iş arayan vatandaşlarımıza aktarmanın yanı sıra önceliğimiz ilimizdeki işsizlerimizin kolay iş bulabilmesine yardımcı olabilmektir” dedi.   Ayrıca İŞKUR İl Müdürü Barata Nissara Alışveriş Merkezinde İstihdam teşvikleri hakkında bilgilendirme yapmak üzere açılan standı aileleri ile birlikte ziyaret eden çocuklara Türk Bayrağı hediye etti.
Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Nissara Alışveriş Merkezinde 2019 yılı İstihdam teşvikleri hakkında bilgilendirmek için stant açtı.

 

İŞKUR İl Müdürü Arif Sıddık Barata konu hakkında yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde Aile, Çalışma ve Sosyal hizmetler Bakanlığımızın öncülüğünde başlatılan “Milli İstihdam Seferberliği” kapsamında yerel bazda istihdama ilişkin çalışmaları titizlik ile yürüttüklerini söyledi. Barata, “İşsizliğin azaltılması, istihdamın arttırılmasına yönelik faaliyetlerimizi çalışmalarımız kapsamında işverenlerimize, işsizlerimize ve diğer STK’larımıza duyuruyoruz. 2019 yılı itibariyle ilimizde istihdamı artırmak ve işsizlik ile mücadele etmek için çeşitli organizasyonlar düzenledik. Amacımız devletimizin de istihdam seferberliği kapsamında vermiş olduğu destekleri işveren ve iş arayan vatandaşlarımıza aktarmanın yanı sıra önceliğimiz ilimizdeki işsizlerimizin kolay iş bulabilmesine yardımcı olabilmektir” dedi.

 

Ayrıca İŞKUR İl Müdürü Barata Nissara Alışveriş Merkezinde İstihdam teşvikleri hakkında bilgilendirme yapmak üzere açılan standı aileleri ile birlikte ziyaret eden çocuklara Türk Bayrağı hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.