MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İŞKUR okullarda çalıştırılmak üzere 642 işçi alacak

NEVŞEHİR 11.09.2020 - 14:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İŞKUR okullarda çalıştırılmak üzere 642 işçi alacak

Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Milli Eğitim Müdürlüğüne Bağlı okullarda görevlendirilmek üzere 642 işçi alım süreci yeniden başladı
  Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Milli Eğitim Müdürlüğüne Bağlı okullarda görevlendirilmek üzere 642 işçi alım süreci yeniden başladı.   Nevşehir İŞKUR İl Müdürlüğünden daha önce yapılan açıklama ile Milli Eğitim Müdürlüklerine bağlı okullarda çalıştırılmak üzere başvuruları başlayan 642 kişilik toplum yararına program başvuruları 2.08.2020 tarihinde Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu ve Milli Eğitim Bakanlığının almış olduğu kararla okulların açılmasının 21.09.2020 tarihine ertelemesi üzerine durdurulmuşken Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünden bu gün yapılan açıklama da başvuruların bu gün itibariyle tekrar başladığı belirtilmiştir. Bu kapsamda başvuralar 11/09/2020 tarihinde başlayacak 15/09/2020 tarihinde son bulacaktır. Başvuruya ilişkin 17/09/2020 Perşembe günü Nevşehir Valiliği toplantı salonunda komisyon huzurunda pandemi süreci nedeni ile halka kapalı olarak noter kurası gerçekleştirilecek olup başvurular, internet üzerinden e-sube.iskur.gov.tr adresinden ve telefonla ALO 170 hattından yapılacaktır. Pandemi dolayısıyla İŞKUR hizmet binasından başvuru alınmayacaktır. Ayrıca erteleme öncesi programa başvuran adayların başvurusunun yeni talebe aktırıldığından dolayı yeni bir başvuru yapmalarına gerek olmadığı bilgisi de paylaşılmıştır.  
Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Milli Eğitim Müdürlüğüne Bağlı okullarda görevlendirilmek üzere 642 işçi alım süreci yeniden başladı

 

Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Milli Eğitim Müdürlüğüne Bağlı okullarda görevlendirilmek üzere 642 işçi alım süreci yeniden başladı.

 

Nevşehir İŞKUR İl Müdürlüğünden daha önce yapılan açıklama ile Milli Eğitim Müdürlüklerine bağlı okullarda çalıştırılmak üzere başvuruları başlayan 642 kişilik toplum yararına program başvuruları 2.08.2020 tarihinde Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu ve Milli Eğitim Bakanlığının almış olduğu kararla okulların açılmasının 21.09.2020 tarihine ertelemesi üzerine durdurulmuşken Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünden bu gün yapılan açıklama da başvuruların bu gün itibariyle tekrar başladığı belirtilmiştir. Bu kapsamda başvuralar 11/09/2020 tarihinde başlayacak 15/09/2020 tarihinde son bulacaktır. Başvuruya ilişkin 17/09/2020 Perşembe günü Nevşehir Valiliği toplantı salonunda komisyon huzurunda pandemi süreci nedeni ile halka kapalı olarak noter kurası gerçekleştirilecek olup başvurular, internet üzerinden e-sube.iskur.gov.tr adresinden ve telefonla ALO 170 hattından yapılacaktır. Pandemi dolayısıyla İŞKUR hizmet binasından başvuru alınmayacaktır. Ayrıca erteleme öncesi programa başvuran adayların başvurusunun yeni talebe aktırıldığından dolayı yeni bir başvuru yapmalarına gerek olmadığı bilgisi de paylaşılmıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.