Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İşkur Tarafından Çalıştırılacak İşçiler Kurayla Belirlenecek

NEVŞEHİR 26.06.2018 - 14:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İşkur Tarafından Çalıştırılacak İşçiler Kurayla Belirlenecek

Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından Nevşehir genelinde; Belediyeler ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına 6 ay süreyle istihdam edilecek işçiler için başvurular alınmıştı.
  Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından Nevşehir genelinde; Belediyeler ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına 6 ay süreyle istihdam edilecek işçiler için başvurular alınmıştı. Başvuranların güvenlik soruşturmaları sonuçlanmış olup çalıştırılacak işçiler kura yöntemiyle belirlenecektir.   Hakkaniyetli, adil ve şeffaf bir yöntemle vatandaşlarımızın huzurunda noter tarafından kura çekilecek olup 800 kişinin beden işçisi olarak kurumlara dağıtımı yapılacaktır.   İl Müdürü Arif Sıddık Barata yaptığı açıklamada, İŞKUR olarak büyüyen ve güçlenen Türkiye de işsizlik sorununu her geçen yıl daha da azaltarak, ülkemiz istihdamına katkı sunmaya devam edeceğiz. İlimizde açılan Toplum Yararına Program (TYP) ‘lar kapsamında çalışacak katılımcıların 02 Temmuz itibari ile işbaşı yapmaları öngörülmektedir” dedi.
Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından Nevşehir genelinde; Belediyeler ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına 6 ay süreyle istihdam edilecek işçiler için başvurular alınmıştı.

 

Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından Nevşehir genelinde; Belediyeler ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına 6 ay süreyle istihdam edilecek işçiler için başvurular alınmıştı. Başvuranların güvenlik soruşturmaları sonuçlanmış olup çalıştırılacak işçiler kura yöntemiyle belirlenecektir.

 

Hakkaniyetli, adil ve şeffaf bir yöntemle vatandaşlarımızın huzurunda noter tarafından kura çekilecek olup 800 kişinin beden işçisi olarak kurumlara dağıtımı yapılacaktır.

 

İl Müdürü Arif Sıddık Barata yaptığı açıklamada, İŞKUR olarak büyüyen ve güçlenen Türkiye de işsizlik sorununu her geçen yıl daha da azaltarak, ülkemiz istihdamına katkı sunmaya devam edeceğiz. İlimizde açılan Toplum Yararına Program (TYP) ‘lar kapsamında çalışacak katılımcıların 02 Temmuz itibari ile işbaşı yapmaları öngörülmektedir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.