Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Islah Organize Sanayi Toplantısı Vali Ceylan Başkanlığı’nda Yapıldı

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2013 - 16:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Islah Organize Sanayi Toplantısı Vali Ceylan Başkanlığı’nda Yapıldı

Nevşehir Valiliği toplantı salonunda yapılan toplantıya Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’ın yanı sıra Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdukadir Tatar, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan  Yılmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Velettin Birsöz katıldı. Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan burada yaptığı açıklamada Islah organize sanayi bölgesinin ve Acıgöl organize sanayi bölgesinin arıtma tesislerinin en kısa sürede yapılacağını söyledi. Vali Ceylan konuşmasında şunları kaydetti. ‘’Islah Organize artık yeni Bakanlar kurulu ile birlikte faal hale geçiyor. Burada yönetim kurulu kararıyla bizlerde neticelendirmiş bulunacağız. En kısa süre içerisinde ilimizin girişinde ki organize sanayi yönetim kurulu oluşturuldu. Yine Acıgöl Organize Sanayimiz ile ilgili de talepler yoğun bir şekilde devam ediyor. Bir diğer önemli bir konu da her iki organize sanayimizin en önemli sorunu olan arıtma tesisi olan projelerimiz bitiyor. Hem Islah organize sanayimizin hem Acıgöl organize sanayimizin arıtma tesisi projeleri Ocak ayında teslim edilecek. İnşallah birkaç ay içerisinde de ihalesini yapıp en kısa zaman da arıtmaları da faaliyete geçireceğiz. Tabi ki Nevşehir için sanayi çok önemli. Ama bununla birlikte en öncelikli konumuz turizm ve tarımda önceliklerimiz arasında yer alıyor. Bu bakımdan bizler mevcut organize sanayimizi daha aktif hale getirmek ve Acıgöl organizede de daha fazla firmanın faaliyete geçmesini temin ederek ilimizde ki sanayinin belli bir düzeye gelmesi için gayret sarf ediyoruz.’’

Nevşehir Valiliği toplantı salonunda yapılan toplantıya Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’ın yanı sıra Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdukadir Tatar, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan  Yılmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Velettin Birsöz katıldı.

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan burada yaptığı açıklamada Islah organize sanayi bölgesinin ve Acıgöl organize sanayi bölgesinin arıtma tesislerinin en kısa sürede yapılacağını söyledi. Vali Ceylan konuşmasında şunları kaydetti.

‘’Islah Organize artık yeni Bakanlar kurulu ile birlikte faal hale geçiyor. Burada yönetim kurulu kararıyla bizlerde neticelendirmiş bulunacağız. En kısa süre içerisinde ilimizin girişinde ki organize sanayi yönetim kurulu oluşturuldu. Yine Acıgöl Organize Sanayimiz ile ilgili de talepler yoğun bir şekilde devam ediyor. Bir diğer önemli bir konu da her iki organize sanayimizin en önemli sorunu olan arıtma tesisi olan projelerimiz bitiyor. Hem Islah organize sanayimizin hem Acıgöl organize sanayimizin arıtma tesisi projeleri Ocak ayında teslim edilecek. İnşallah birkaç ay içerisinde de ihalesini yapıp en kısa zaman da arıtmaları da faaliyete geçireceğiz. Tabi ki Nevşehir için sanayi çok önemli. Ama bununla birlikte en öncelikli konumuz turizm ve tarımda önceliklerimiz arasında yer alıyor. Bu bakımdan bizler mevcut organize sanayimizi daha aktif hale getirmek ve Acıgöl organizede de daha fazla firmanın faaliyete geçmesini temin ederek ilimizde ki sanayinin belli bir düzeye gelmesi için gayret sarf ediyoruz.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.