MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İsmail Gökşen’in ikinci klibi Haziran ayında çıkıyor

KÜLTÜR-SANAT 28.05.2021 - 12:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İsmail Gökşen’in ikinci klibi Haziran ayında çıkıyor

Nevşehirli ses sanatçısı , besteci aynı zamanda şarkı sözü yazarı olan İsmail Gökşen ikinci klibi Haziran ayında , resmi klip yayın kanalı #NetD platformunda müzik sevenler ile buluşacak.
  Nevşehirli ses sanatçısı , besteci aynı zamanda şarkı sözü yazarı olan İsmail Gökşen ikinci klibi Haziran ayında , resmi klip yayın kanalı #NetD platformunda müzik sevenler ile buluşacak.   İsmail Gökşen , müzik yolcuğunda istikrarlı vede emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. 2020 yılında ‘İnce Hesap’ adlı 3 şarkılık Türkçe Pop albümü ile müzik hayatına başlayan Gökşen ilk klibinide, Albümünden 'Senin Adın Bile Olmaz' adlı şarkısına Kapadokya çekimleri yaparak profesyonel müzik kariyerine merhaba demişti. ‘Devran Eski Devran Değil’ adlı yeni çalışması ise Haziran ayının içinde tüm dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sunulacak.   İsmail Gökşen , yeni çalışması “Devran Eski Devran Değil” müzikseverlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Yapımcılığını Ercüment Barış Engürlü nün yaptığı yeni çalışması “Devran Eski Devran Değil’” in sözleri ve müziği Kendisine ait. Klibin Yönetmenliğini Galip Hasan Temur ve Erdal Kesici nin yapmış olduğu ” Devran Eski Devran Değil” şarkısının klibi Avanos yolu üzerindeki Karadağ mevkiinde çekildi. İsmail Gökşen, Klibinde üstâd Mahzuni Şerifide anmayı unutmadı. Büyük bir prodüksiyon ekibi ile hazırlanmış olan performans görüntüleri ve klip tüm müzik kanallarında ve dijital platformlarda yerini almaya hazır.   Yeni klibi ile ilgili yaptığı açıklamada; “stüdyo çalışmasının ardından büyük bir heyecan yaşıyorum. Çünki müzik benim bir parçam, dedi. Ekleyerek, “Zaman ve Mekân” adlı jeoglif parkında Anadolu figürlerinden esinlenilmiş dikitlerde çekilen klibimizden 15 kişilik bir ekiple çalıştık. Çekimleri 3 günde tamamlandı. Dikitlerin bulunduğu bölgedeki atmosfer bizi çok etkiledi. Pandemi sürecinde müziği ve dinleyicilerimi çok özledim. Bu harikulâde çalışma ile de sevenlerimin ve tüm müzikseverlerin karşılarında olacağım” dedi. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum , dedi..                 
Nevşehirli ses sanatçısı , besteci aynı zamanda şarkı sözü yazarı olan İsmail Gökşen ikinci klibi Haziran ayında , resmi klip yayın kanalı #NetD platformunda müzik sevenler ile buluşacak.

 

Nevşehirli ses sanatçısı , besteci aynı zamanda şarkı sözü yazarı olan İsmail Gökşen ikinci klibi Haziran ayında , resmi klip yayın kanalı #NetD platformunda müzik sevenler ile buluşacak.

 

İsmail Gökşen , müzik yolcuğunda istikrarlı vede emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. 2020 yılında ‘İnce Hesap’ adlı 3 şarkılık Türkçe Pop albümü ile müzik hayatına başlayan Gökşen ilk klibinide, Albümünden 'Senin Adın Bile Olmaz' adlı şarkısına Kapadokya çekimleri yaparak profesyonel müzik kariyerine merhaba demişti. ‘Devran Eski Devran Değil’ adlı yeni çalışması ise Haziran ayının içinde tüm dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sunulacak.

 

İsmail Gökşen , yeni çalışması “Devran Eski Devran Değil” müzikseverlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Yapımcılığını Ercüment Barış Engürlü nün yaptığı yeni çalışması “Devran Eski Devran Değil’” in sözleri ve müziği Kendisine ait. Klibin Yönetmenliğini Galip Hasan Temur ve Erdal Kesici nin yapmış olduğu ” Devran Eski Devran Değil” şarkısının klibi Avanos yolu üzerindeki Karadağ mevkiinde çekildi. İsmail Gökşen, Klibinde üstâd Mahzuni Şerifide anmayı unutmadı. Büyük bir prodüksiyon ekibi ile hazırlanmış olan performans görüntüleri ve klip tüm müzik kanallarında ve dijital platformlarda yerini almaya hazır.

 

Yeni klibi ile ilgili yaptığı açıklamada; “stüdyo çalışmasının ardından büyük bir heyecan yaşıyorum. Çünki müzik benim bir parçam, dedi. Ekleyerek, “Zaman ve Mekân” adlı jeoglif parkında Anadolu figürlerinden esinlenilmiş dikitlerde çekilen klibimizden 15 kişilik bir ekiple çalıştık. Çekimleri 3 günde tamamlandı. Dikitlerin bulunduğu bölgedeki atmosfer bizi çok etkiledi. Pandemi sürecinde müziği ve dinleyicilerimi çok özledim. Bu harikulâde çalışma ile de sevenlerimin ve tüm müzikseverlerin karşılarında olacağım” dedi. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum , dedi..

                

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.