Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İsmail Uçar,'Güzelyurt Mahallesine hizmet etmek için aday oldum'

NEVŞEHİR 15.01.2019 - 21:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İsmail Uçar,'Güzelyurt Mahallesine hizmet etmek için aday oldum'

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde muhtar adayları da çalışmalarına başladı.
  31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Güzelyurt Mahallesi Muhtar adaylığını açıklayan İsmail Uçar 17 yıldır ikamet ettiği Güzelyurt Mahallesinin sorunlarını yakından bildiğini ve bu sorunların en aza indirilmesi için çalışacağını söyledi. Uçar, “31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Güzelyurt Mahallesinden muhtar adayı olan İsmail Uçar yaptığı açıklamada, “ 17 yıldır ikamet ettiğim mahallemizin sorunlarını yakından biliyorum. Mahallemizdeki sorunların en aza indirilmemesi için elimden geleni yapacağım. Mahallemizin hizmetkârı olarak çalışacağımdan kimsenin en küçük şüphesi olmasın” dedi.   İsmail Uçar kimdir? 1973 yılında Nevşehir’de doğdu.  24 yıldır Meteris meydanında Uçar Erkek Kuaförü Salonunu işletmektedir. 17 yıldır Güzelyurt Mahallesinde ikamet etmekte olduğu mahallede 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde muhtar adayı oldu. Uçar evli ve 3 çocuk babasıdır.
31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde muhtar adayları da çalışmalarına başladı.

 

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Güzelyurt Mahallesi Muhtar adaylığını açıklayan İsmail Uçar 17 yıldır ikamet ettiği Güzelyurt Mahallesinin sorunlarını yakından bildiğini ve bu sorunların en aza indirilmesi için çalışacağını söyledi. Uçar, “31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Güzelyurt Mahallesinden muhtar adayı olan İsmail Uçar yaptığı açıklamada, “ 17 yıldır ikamet ettiğim mahallemizin sorunlarını yakından biliyorum. Mahallemizdeki sorunların en aza indirilmemesi için elimden geleni yapacağım. Mahallemizin hizmetkârı olarak çalışacağımdan kimsenin en küçük şüphesi olmasın” dedi.

 

İsmail Uçar kimdir?

1973 yılında Nevşehir’de doğdu.  24 yıldır Meteris meydanında Uçar Erkek Kuaförü Salonunu işletmektedir. 17 yıldır Güzelyurt Mahallesinde ikamet etmekte olduğu mahallede 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde muhtar adayı oldu. Uçar evli ve 3 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.