Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İstanbul Emniyet Müdürü Çalışkan, Belediye Başkanı Arı’yı ziyaret etti

GÜNCEL 03.08.2019 - 17:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İstanbul Emniyet Müdürü Çalışkan, Belediye Başkanı Arı’yı ziyaret etti

İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret etti.
  İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret etti.   Kaymaklı beldesine bağlı Özlüce Köyünde oluşturulan ve adının verildiği Hatıra Ormanı ve caddenin açılışına katılmak üzere Nevşehir’e gelen İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret etti. Nevşehirli olan Çalışkan’ı başkanlık makamında misafir eden Belediye Başkanı Rasim Arı, Çalışkan ile bir süre baş başa görüştü.   Çalışkan’a Nevşehir Belediyesi’nin çeşitli projelerine ilişkin bilgiler veren Başkan Arı, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan hain darbe girişimi sırasında gösterdiği kahramanlıkla tüm Nevşehirlilerin gönlünde taht kuran Çalışkan’ı Nevşehir Belediyesi’nde konuk etmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. İstanbul’da görev yapan birçok Nevşehirli bürokrat gibi Çalışkan’ın da başarılarıyla Nevşehirlilerin gurur kaynağı olduğunu ifade eden Arı, “İstanbul ziyaretlerimizde sürekli olarak görüştüğümüz değerli hemşerimiz Mustafa Çalışkan ile memleketinde bir araya gelmek, kendisini belediyemizde misafir etmek bizler için mutluluk verici. Yaklaşık 90 bin Nevşehirli hemşehrimizinyaşadığı İstanbul gibi dünyanın gözbebeği bir şehrimizde İl Emniyet Müdürlüğü yapan Sayın Çalışkan gibi İstanbul’da bulunan tüm bürokrat, akademisyen, iş insanlarımız ve hemşehrilerimiz ile sürekli görüşüyoruz. Onların şehrimiz için görüşlerine önem veriyor, istişarelerde bulunuyoruz” dedi.   Arı daha sonra ziyaretin anısına İstanbul İl Emniyet Müdürü Çalışkan’a çini bir tabak ve kaftan hediye etti.   Çalışkan’da Belediye Başkanı Arı’yı yeni görevinden dolayı kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.
İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret etti.

 

İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret etti.

 

Kaymaklı beldesine bağlı Özlüce Köyünde oluşturulan ve adının verildiği Hatıra Ormanı ve caddenin açılışına katılmak üzere Nevşehir’e gelen İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret etti. Nevşehirli olan Çalışkan’ı başkanlık makamında misafir eden Belediye Başkanı Rasim Arı, Çalışkan ile bir süre baş başa görüştü.

 

Çalışkan’a Nevşehir Belediyesi’nin çeşitli projelerine ilişkin bilgiler veren Başkan Arı, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan hain darbe girişimi sırasında gösterdiği kahramanlıkla tüm Nevşehirlilerin gönlünde taht kuran Çalışkan’ı Nevşehir Belediyesi’nde konuk etmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. İstanbul’da görev yapan birçok Nevşehirli bürokrat gibi Çalışkan’ın da başarılarıyla Nevşehirlilerin gurur kaynağı olduğunu ifade eden Arı, “İstanbul ziyaretlerimizde sürekli olarak görüştüğümüz değerli hemşerimiz Mustafa Çalışkan ile memleketinde bir araya gelmek, kendisini belediyemizde misafir etmek bizler için mutluluk verici. Yaklaşık 90 bin Nevşehirli hemşehrimizinyaşadığı İstanbul gibi dünyanın gözbebeği bir şehrimizde İl Emniyet Müdürlüğü yapan Sayın Çalışkan gibi İstanbul’da bulunan tüm bürokrat, akademisyen, iş insanlarımız ve hemşehrilerimiz ile sürekli görüşüyoruz. Onların şehrimiz için görüşlerine önem veriyor, istişarelerde bulunuyoruz” dedi.

 

Arı daha sonra ziyaretin anısına İstanbul İl Emniyet Müdürü Çalışkan’a çini bir tabak ve kaftan hediye etti.

 

Çalışkan’da Belediye Başkanı Arı’yı yeni görevinden dolayı kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.