MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan’ın ismi caddeye verildi

GÜNCEL 03.08.2019 - 17:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan’ın ismi caddeye verildi

İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr.Mustafa Çalışkan’ın ismi memleketi olan Nevşehir’de oluşturulan hatıra ormanı ve caddeye verildi.
  İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr.Mustafa Çalışkan’ın ismi memleketi olan Nevşehir’de oluşturulan hatıra ormanı ve caddeye verildi.   15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında darbe karşıtı kahramanlardan biri olan İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan’ın ismi,  Nevşehir’in Kaymaklı beldesine bağlı Özlüce Köyünde oluşturulan hatıra ormanı ve köy içerisindeki bir caddeye verildi.   Köyde oluşturulan Dr.Mustafa Çalışkan Hatıra Ormanı ve Dr.Mustafa Çalışkan Caddesi için düzenlenen törene Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr.Mustafa Çalışkan, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, protokol üyeleri ve köylüler katıldı.   Caddenin açılışında kurdeleyi kesen Çalışkan, kendisine çok anlamlı bir gün yaşatıldığını dile getirerek, emeği geçenlere teşekkür etti
İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr.Mustafa Çalışkan’ın ismi memleketi olan Nevşehir’de oluşturulan hatıra ormanı ve caddeye verildi.

 

İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr.Mustafa Çalışkan’ın ismi memleketi olan Nevşehir’de oluşturulan hatıra ormanı ve caddeye verildi.

 

15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında darbe karşıtı kahramanlardan biri olan İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan’ın ismi,  Nevşehir’in Kaymaklı beldesine bağlı Özlüce Köyünde oluşturulan hatıra ormanı ve köy içerisindeki bir caddeye verildi.

 

Köyde oluşturulan Dr.Mustafa Çalışkan Hatıra Ormanı ve Dr.Mustafa Çalışkan Caddesi için düzenlenen törene Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr.Mustafa Çalışkan, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, protokol üyeleri ve köylüler katıldı.

 

Caddenin açılışında kurdeleyi kesen Çalışkan, kendisine çok anlamlı bir gün yaşatıldığını dile getirerek, emeği geçenlere teşekkür etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.