Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İşte AK Parti İl Başkanlığı için ismi geçenler

SİYASET 28.12.2020 - 22:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İşte AK Parti İl Başkanlığı için ismi geçenler

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’ın 7.Olağan kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından gözler yeni İl başkanına çevrildi.
  AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar bugün yaptığı yazılı açıklama ile 7.Olağan kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından gözler yeni İl başkanına çevrildi. AK Parti Genel Merkezi tarafından ince elenip sık dokunulan bu dönemde kamuoyu tarafından dilden dile isimler dolaşmaya başladı. AK Parti İl Başkanı olmak için bugünden itibaren AK Parti Genel Merkezine tanıdık isimleri devreye sokanlar olsa da işler hiç de kolay gözükmüyor.   İşte AK Parti İl Başkanlığı için geçen isimler; Ali Kemikkıran Serhat Sonugelen Muhammed Fevzi Aygün Ergün Elmacı Atilla Seçen Nurdem Bilgen Ahmet Ağar Ercan Civelek Erdal Feralan
AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’ın 7.Olağan kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından gözler yeni İl başkanına çevrildi.

 

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar bugün yaptığı yazılı açıklama ile 7.Olağan kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından gözler yeni İl başkanına çevrildi. AK Parti Genel Merkezi tarafından ince elenip sık dokunulan bu dönemde kamuoyu tarafından dilden dile isimler dolaşmaya başladı.


AK Parti İl Başkanı olmak için bugünden itibaren AK Parti Genel Merkezine tanıdık isimleri devreye sokanlar olsa da işler hiç de kolay gözükmüyor.

 

İşte AK Parti İl Başkanlığı için geçen isimler;


Ali Kemikkıran


Serhat Sonugelen


Muhammed Fevzi Aygün


Ergün Elmacı


Atilla Seçen


Nurdem Bilgen


Ahmet Ağar


Ercan Civelek


Erdal Feralan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.