Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İşte AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2013 - 19:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İşte AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı belli oldu. AK Parti Genel Merkezi'nden edinmiş olduğumuz bilgilere göre Nevşehir Belediye Başkan Adayı belli oldu. 29 Kasım 2013 Cuma günü yapılacak olan genişletilmiş il başkanları toplantısında ise 20 ilin belediye başkan adayı açıklanacak. AK Parti'den iki dönem Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Hasan Ünver'in 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde AK Parti'nin Nevşehir Belediye Başkan adayı olduğu öğrenildi. AK Parti Genel Merkezi tarafından Nevşehir'de yapılan anket çalışmalarında Nevşehir halkının 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde Hasan Ünver'i desteklediği ve anketlerde de Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'in ipi ğögüslediği öğrenildi. Başbakan Recep Tayyip Edoğan 3 Aralık 2013 Salı günü AK Parti'nin grup toplantısında resmi olarak 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Belediye Başkanlık seçiminde Hasan Ünver'i Nevşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklaması bekleniyor.
AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı belli oldu. AK Parti Genel Merkezi'nden edinmiş olduğumuz bilgilere göre Nevşehir Belediye Başkan Adayı belli oldu. 29 Kasım 2013 Cuma günü yapılacak olan genişletilmiş il başkanları toplantısında ise 20 ilin belediye başkan adayı açıklanacak.
AK Parti'den iki dönem Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Hasan Ünver'in 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde AK Parti'nin Nevşehir Belediye Başkan adayı olduğu öğrenildi. AK Parti Genel Merkezi tarafından Nevşehir'de yapılan anket çalışmalarında Nevşehir halkının 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde Hasan Ünver'i desteklediği ve anketlerde de Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'in ipi ğögüslediği öğrenildi.
Başbakan Recep Tayyip Edoğan 3 Aralık 2013 Salı günü AK Parti'nin grup toplantısında resmi olarak 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Belediye Başkanlık seçiminde Hasan Ünver'i Nevşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklaması bekleniyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.