MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İşte dünyanın en lüks oteli

TURİZM 23.01.2019 - 13:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İşte dünyanın en lüks oteli

Amerika’da yayın yapan tripadvisor isimli internet sitesi tarafından dünyanın en lüks otelleri sıralamasında Kapadokya’da bulunan Kayakapı Premium Caves-Cappadocia otel dünyanın en lüks oteli seçildi.
  ABD’de yayın yapan ve turizm dünyanın en saygın otel ve seyahat değerlendirme sitesi olan tripadvisor  “Travelers Choice 2019” ödüllerini açıklarken dünyanın en lüks otel ödülünü ise Kapadokya’da bulunan Kayakapı Premium Caves Cappadocia otele verdi.  Dünyanın en lüks oteli ödülünü kazan Kayakapı Premium Caves Cappadocia ayrıca dünyanın en iyi dokuzuncu, Avrupa’nın en iyi üçüncü ve Türkiye’nin en iyi birinci oteli ödülünü alırken en iyi hizmet sunan oteller arasında da dünyanın en iyi sekizinci oteli, Avrupa’nın beşinci ve Türkiye’nin birinci oteli ödüllerini aldı. Kayakapı Premium Caves Cappadocia Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler yaptığı açıklamada dünyanın en lüks oteli ödülünü Türkiye’ye ve Kapadokya bölgesine kazandırdığımız için son derece mutlu ve gururluyuz dedi. Dinler, “Bugün Kayakapı Premium Caves Cappadocia olarak dünyanın en saygın otel ve seyahat değerlendirme sitesi olan tripadvisor sitesi tarafından dünyanın en lüks oteli seçildik. Bu ödülü hem Türkiye’ye hem Kapadokya’ya hem de Ürgüp’e kazandırdığımız için mutlu ve gururluyuz. Dünyanın en lüks oteli dışında Avrupa’nın en lüks oteli ve Türkiye’nin en lüks oteli, ayrıca dünyanın en iyi dokuzuncu oteli, Avrupa’nın en iyi üçüncü oteli, Türkiye’nin en iyi birinci oteli ödülünü aldık” dedi.   “Mahalle restore edildi dünyanın en lüks oteli seçildi”   Kayakapı Premium Caves Cappadocia otel işletme sahibi Yakup Dinler otelin en büyük özelliğinin ise, “Kayakapı eski Ürgüp’ün yaşanmışlığı olan bir mahalle. Biz mahalleyi restore ederek günümüz şartlarına uygun hale getirerek insanlara geçmişle bugünün teknolojisini birlikte sunan bir konaklama tesisi yarattık. En büyük özelliğimizin de bunun olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu. 
Amerika’da yayın yapan tripadvisor isimli internet sitesi tarafından dünyanın en lüks otelleri sıralamasında Kapadokya’da bulunan Kayakapı Premium Caves-Cappadocia otel dünyanın en lüks oteli seçildi.

 

ABD’de yayın yapan ve turizm dünyanın en saygın otel ve seyahat değerlendirme sitesi olan tripadvisor  “Travelers Choice 2019” ödüllerini açıklarken dünyanın en lüks otel ödülünü ise Kapadokya’da bulunan Kayakapı Premium Caves Cappadocia otele verdi.  Dünyanın en lüks oteli ödülünü kazan Kayakapı Premium Caves Cappadocia ayrıca dünyanın en iyi dokuzuncu, Avrupa’nın en iyi üçüncü ve Türkiye’nin en iyi birinci oteli ödülünü alırken en iyi hizmet sunan oteller arasında da dünyanın en iyi sekizinci oteli, Avrupa’nın beşinci ve Türkiye’nin birinci oteli ödüllerini aldı.

Kayakapı Premium Caves Cappadocia Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler yaptığı açıklamada dünyanın en lüks oteli ödülünü Türkiye’ye ve Kapadokya bölgesine kazandırdığımız için son derece mutlu ve gururluyuz dedi. Dinler, “Bugün Kayakapı Premium Caves Cappadocia olarak dünyanın en saygın otel ve seyahat değerlendirme sitesi olan tripadvisor sitesi tarafından dünyanın en lüks oteli seçildik. Bu ödülü hem Türkiye’ye hem Kapadokya’ya hem de Ürgüp’e kazandırdığımız için mutlu ve gururluyuz. Dünyanın en lüks oteli dışında Avrupa’nın en lüks oteli ve Türkiye’nin en lüks oteli, ayrıca dünyanın en iyi dokuzuncu oteli, Avrupa’nın en iyi üçüncü oteli, Türkiye’nin en iyi birinci oteli ödülünü aldık” dedi.

 

“Mahalle restore edildi dünyanın en lüks oteli seçildi”

 

Kayakapı Premium Caves Cappadocia otel işletme sahibi Yakup Dinler otelin en büyük özelliğinin ise, “Kayakapı eski Ürgüp’ün yaşanmışlığı olan bir mahalle. Biz mahalleyi restore ederek günümüz şartlarına uygun hale getirerek insanlara geçmişle bugünün teknolojisini birlikte sunan bir konaklama tesisi yarattık. En büyük özelliğimizin de bunun olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.