Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İşte FETÖ'nün Derin Teşkilatı

GÜNCEL 02.05.2017 - 13:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İşte FETÖ'nün Derin Teşkilatı

Terör örgütü FETÖ soruşturmaları derinleştikçe ortaya yeni bilgiler de çıkmaya başladı. Sanık ve tanık ifadelerinde FETÖ'nün ABD istibharat örgütleri CIA ve FBI'yı örnek alarak aynı yöntemle ŞİT adı verilen istihbarat örgütü kurduğu ortaya çıktı.
Terör örgütü FETÖ soruşturmaları derinleştikçe ortaya yeni bilgiler de çıkmaya başladı. Sanık ve tanık ifadelerinde FETÖ'nün ABD istibharat örgütleri CIA ve FBI'yı örnek alarak aynı yöntemle ŞİT adı verilen istihbarat örgütü kurduğu ortaya çıktı.   O ÖRGÜTÜN İZİ SÜRÜLÜYOR Tanık Osama Amaour, FETÖ'ye ilişkin çok çarpıcı bilgi ve belgeleri açıkladı. Fatih Üniversitesi'nda görev yaptığını anlatan Amaour, FETÖ'nün  içerisinde ayrı bir  istihbarat örgütünün bulunduğunu itiraf ederek şu bilgileri verdi:   "CIA, ve FBI 'yı örnek model alınmış.  ŞİT isimli bir yapı istihbari faaliyeti yürütüyor. Üniversite içerisindeki öğrenci ve öğretim üyesi ile ilgili bütün bilgiler bu birim tarafından toplanıyor." Bu bilgiler üzerine güvenlik birimleri ŞİT adlı istihbarat örgütü ile ilgili çalışmalara ağırlık verdi.     SEÇKİN ÜNİVERSİTEYE HÜLLE Osama Amour, Pensilvanya’ya firar eden Ali Şerif Tekalan’ın rektörü olduğu kapatılan Fatih Üniversitesi'nde dönen oyunları da tek tek anlattı. Üniversitede öğrencilerin notlarının yükseltildiğini ve özellikle de İstanbul ve Boğaziçi Üniversiteleri'ne bu yolla öğrenci yerleştirildiğini ifade eden Amour şunları söyledi: "Türkiye'ye 2012 yılı şubat ayında geldim. İstanbul'da Fatih üniversitesinde 2013 yılı Haziran ayına kadar uluslararası ilişkiler bölümünde yardımcı doçent sıfatı ile görev yaptım. Daha sonra görevimden  ayrılmak zorunda kaldım. Odamdaki  bilgisayarı alıp taşıdılar. Odamın elektriğini kestiler. Koltuğumu alıp götürdüler. Üniversite ile ilişkimin kesildiği bildirildi. Uluslararası İlişkiler Bölümü Fetullah Gülen cemaati için önemli. Cemaat ideolojisi bu bölümde oluşturuluyor. Uluslararası camiada örgüt propagandasının nasıl yapılacağı ile ilgili işlemler burada yürütülüyor.   Fatih Üniversitesinin içerisindeki bir grup öğrencilerin notları ile oynuyor. 3. sınıf öğrencileri bu yöntemle fakülte değiştirip yüksek puanlı üniversitelerin fakültelerine girmeye hak kazanıyor. Fatih Üniversitesinde haksız yere notları yükseltilen öğrenciler İstanbul Üniversitesi ve Boğaziçi Üniversitesine bu şekilde geçirilip yerleştirildi."  
Terör örgütü FETÖ soruşturmaları derinleştikçe ortaya yeni bilgiler de çıkmaya başladı. Sanık ve tanık ifadelerinde FETÖ'nün ABD istibharat örgütleri CIA ve FBI'yı örnek alarak aynı yöntemle ŞİT adı verilen istihbarat örgütü kurduğu ortaya çıktı.

Terör örgütü FETÖ soruşturmaları derinleştikçe ortaya yeni bilgiler de çıkmaya başladı. Sanık ve tanık ifadelerinde FETÖ'nün ABD istibharat örgütleri CIA ve FBI'yı örnek alarak aynı yöntemle ŞİT adı verilen istihbarat örgütü kurduğu ortaya çıktı.

 

O ÖRGÜTÜN İZİ SÜRÜLÜYOR

Tanık Osama Amaour, FETÖ'ye ilişkin çok çarpıcı bilgi ve belgeleri açıkladı. Fatih Üniversitesi'nda görev yaptığını anlatan Amaour, FETÖ'nün  içerisinde ayrı bir  istihbarat örgütünün bulunduğunu itiraf ederek şu bilgileri verdi:

 

"CIA, ve FBI 'yı örnek model alınmış.  ŞİT isimli bir yapı istihbari faaliyeti yürütüyor. Üniversite içerisindeki öğrenci ve öğretim üyesi ile ilgili bütün bilgiler bu birim tarafından toplanıyor."

Bu bilgiler üzerine güvenlik birimleri ŞİT adlı istihbarat örgütü ile ilgili çalışmalara ağırlık verdi.

 

 

SEÇKİN ÜNİVERSİTEYE HÜLLE

Osama Amour, Pensilvanya’ya firar eden Ali Şerif Tekalan’ın rektörü olduğu kapatılan Fatih Üniversitesi'nde dönen oyunları da tek tek anlattı. Üniversitede öğrencilerin notlarının yükseltildiğini ve özellikle de İstanbul ve Boğaziçi Üniversiteleri'ne bu yolla öğrenci yerleştirildiğini ifade eden Amour şunları söyledi:

"Türkiye'ye 2012 yılı şubat ayında geldim. İstanbul'da Fatih üniversitesinde 2013 yılı Haziran ayına kadar uluslararası ilişkiler bölümünde yardımcı doçent sıfatı ile görev yaptım. Daha sonra görevimden  ayrılmak zorunda kaldım. Odamdaki  bilgisayarı alıp taşıdılar. Odamın elektriğini kestiler. Koltuğumu alıp götürdüler. Üniversite ile ilişkimin kesildiği bildirildi. Uluslararası İlişkiler Bölümü Fetullah Gülen cemaati için önemli. Cemaat ideolojisi bu bölümde oluşturuluyor. Uluslararası camiada örgüt propagandasının nasıl yapılacağı ile ilgili işlemler burada yürütülüyor.

 

Fatih Üniversitesinin içerisindeki bir grup öğrencilerin notları ile oynuyor. 3. sınıf öğrencileri bu yöntemle fakülte değiştirip yüksek puanlı üniversitelerin fakültelerine girmeye hak kazanıyor. Fatih Üniversitesinde haksız yere notları yükseltilen öğrenciler İstanbul Üniversitesi ve Boğaziçi Üniversitesine bu şekilde geçirilip yerleştirildi."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.