Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İşte Gülşehir İlçesinde Süpriz Ak Parti İlçe Başkanı Adayı

SİYASET 09.12.2016 - 12:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İşte Gülşehir İlçesinde Süpriz Ak Parti İlçe Başkanı Adayı

Geçtiğimiz günlerde haberlerimizde yer verdiğimiz Sürpriz Gülşehir Ak Parti İlçe Başkanı adayını açıklıyoruz.
Geçtiğimiz günlerde haberlerimizde yer verdiğimiz Sürpriz Gülşehir Ak Parti İlçe Başkanı adayını açıklıyoruz.   O aday Emekli Öğretmen İbrahim Uludağ.   1966 Gülşehir Çalışanlar Mahallesi doğumlu  Uludağ,30 yıl öğretmenlik hayatından sonra emekli olan,Gülşehir siyasetinde her zaman etkin olmuş, kurulduğundan beri Ak Parti  ile bağını hiç koparmayan, tüm seçim çalışmalarında ön saflarda yer alan aday, şimdi Gülşehir Ak Parti teşkilatında eksikliği hissedilen taze kan olarak adaylık çalışmalarına hızlı başladı. Meslek hayatı boyunca Milli Eğitim camiasında aldığı Atatürk ve Karavezir İlkokulu Müdür Yardımcılıkları,Halk Eğitim Müdür Yardımcılığı,Öğretmenevi Müdürlüğü ve Milli Eğitim Şube müdürlüğü görevleri ile 25 yıl yöneticilikte başarısını kanıtlayan, tecrübe kazanan İbrahim Uludağ,esnaf ziyaretleri ve partililer ile bir araya gelerek adaylık konusunda nabız yokluyor.   Gülşehir ilçesinde şimdiden dengeleri alt üst edecek Akparti ilçe Başkan adayı İbrahim Uludağ,Başarılı,Tecrübeli, Dinamik Aday olarak yarışa giriyor.    
Geçtiğimiz günlerde haberlerimizde yer verdiğimiz Sürpriz Gülşehir Ak Parti İlçe Başkanı adayını açıklıyoruz.

Geçtiğimiz günlerde haberlerimizde yer verdiğimiz Sürpriz Gülşehir Ak Parti İlçe Başkanı adayını açıklıyoruz.

 

O aday Emekli Öğretmen İbrahim Uludağ.

 

1966 Gülşehir Çalışanlar Mahallesi doğumlu  Uludağ,30 yıl öğretmenlik hayatından sonra emekli olan,Gülşehir siyasetinde her zaman etkin olmuş, kurulduğundan beri Ak Parti  ile bağını hiç koparmayan, tüm seçim çalışmalarında ön saflarda yer alan aday, şimdi Gülşehir Ak Parti teşkilatında eksikliği hissedilen taze kan olarak adaylık çalışmalarına hızlı başladı.

Meslek hayatı boyunca Milli Eğitim camiasında aldığı Atatürk ve Karavezir İlkokulu Müdür Yardımcılıkları,Halk Eğitim Müdür Yardımcılığı,Öğretmenevi Müdürlüğü ve Milli Eğitim Şube müdürlüğü görevleri ile 25 yıl yöneticilikte başarısını kanıtlayan, tecrübe kazanan İbrahim Uludağ,esnaf ziyaretleri ve partililer ile bir araya gelerek adaylık konusunda nabız yokluyor.

 

Gülşehir ilçesinde şimdiden dengeleri alt üst edecek Akparti ilçe Başkan adayı İbrahim Uludağ,Başarılı,Tecrübeli, Dinamik Aday olarak yarışa giriyor.

 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.