Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İşte Kozaklı'nın tek kadın adayı

SİYASET 13.11.2018 - 12:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İşte Kozaklı'nın tek kadın adayı

AK Parti’de 5 Kasım Pazartesi günü başlayan aday adaylık müracaatları sonrasında AK Parti Kozaklı Belediye Başkan aday adaylığı için tek kadın adayın başvurması dikkatlerden kaçmadı.
    AK Parti’de 5 Kasım Pazartesi başlayan ve 16 Kasım Cuma günü saat 17.00’de sona erecek olan aday adaylık başvuruları devam ederken Kozaklı’dan Belediye Başkan aday adaylığı için artık Kozaklı’ya kadın eli değmesi gerek diyerek yola çıkan Serpil İnan resmi başvurusunu yaptı. Henüz 27 yaşında olan Sepil İnan Aksaray Üniversitesi hemşirelik bölümü mezunu iken Kozaklı’ya artık kadın elinin değmesine inandığı için Kozaklı Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yaptığını ifade ederken Kozaklı’nın yaşanabilecek en güzel ilçelerden birisinin olduğuna inandığı için ve Kozaklı ilçesinin daha da ileriye gitmesi için çalışacağını ifade etti.   Serpil İnan kimdir? 1991 yılında Kozaklı’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kozaklı’da tamamladı. Lisan eğitimini ise Aksaray Üniversitesi Hemşirelik Fakültesinde tamamladı. Ailesi Kozaklı’nın sevilen esnaflarından olan Serpil İnan 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde AK Parti’den Belediye Başkan aday adaylık başvurusunu yaptı.
AK Parti’de 5 Kasım Pazartesi günü başlayan aday adaylık müracaatları sonrasında AK Parti Kozaklı Belediye Başkan aday adaylığı için tek kadın adayın başvurması dikkatlerden kaçmadı.

 

 

AK Parti’de 5 Kasım Pazartesi başlayan ve 16 Kasım Cuma günü saat 17.00’de sona erecek olan aday adaylık başvuruları devam ederken Kozaklı’dan Belediye Başkan aday adaylığı için artık Kozaklı’ya kadın eli değmesi gerek diyerek yola çıkan Serpil İnan resmi başvurusunu yaptı. Henüz 27 yaşında olan Sepil İnan Aksaray Üniversitesi hemşirelik bölümü mezunu iken Kozaklı’ya artık kadın elinin değmesine inandığı için Kozaklı Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yaptığını ifade ederken Kozaklı’nın yaşanabilecek en güzel ilçelerden birisinin olduğuna inandığı için ve Kozaklı ilçesinin daha da ileriye gitmesi için çalışacağını ifade etti.

 

Serpil İnan kimdir?

1991 yılında Kozaklı’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kozaklı’da tamamladı. Lisan eğitimini ise Aksaray Üniversitesi Hemşirelik Fakültesinde tamamladı. Ailesi Kozaklı’nın sevilen esnaflarından olan Serpil İnan 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde AK Parti’den Belediye Başkan aday adaylık başvurusunu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.