Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İşte MHP'li Arısoy'un Çark Ettiği O Açıklama

SİYASET 14.02.2017 - 14:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İşte MHP'li Arısoy'un Çark Ettiği O Açıklama

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy'un inkar ettiği o röportajı siz kamu oyunun takdirine sunuyoruz.
Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanlığı sistemine karşı olduğunu açıklamasının ardından haber sitemiz tarafından bu haber yayınlanmıştı. Aradan geçen süre zarfında haber sitemize her türlü çirkin ithamlarda bulunarak bizlerin yalan haber yaptığını konuşana Belediye Başkanı Arısoy karşısında suskunluğumuzu bozuyor ve yaptığı o röportajı sizler için yayınlıyoruz. Takdir siz değerli kamuoyunun;    
Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy'un inkar ettiği o röportajı siz kamu oyunun takdirine sunuyoruz.

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanlığı sistemine karşı olduğunu açıklamasının ardından haber sitemiz tarafından bu haber yayınlanmıştı.

Aradan geçen süre zarfında haber sitemize her türlü çirkin ithamlarda bulunarak bizlerin yalan haber yaptığını konuşana Belediye Başkanı Arısoy karşısında suskunluğumuzu bozuyor ve yaptığı o röportajı sizler için yayınlıyoruz. Takdir siz değerli kamuoyunun;

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.