Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İşte MHP Nevşehir Milletvekili Adayları

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.09.2015 - 08:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İşte MHP Nevşehir Milletvekili Adayları

1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği genel seçimleri öncesinde aday listeleri YSK’ya teslim edilecek. Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak kesin olmayan bilgilere göre MHP’nin Nevşehir Milletvekili Aday listesi belli oldu. İşte MHP Milletvekili Aday Listesi Mehmet Varol Sait Yüksel Hüseyin Ödemiş ​  

1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği genel seçimleri öncesinde aday listeleri YSK’ya teslim edilecek.

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak kesin olmayan bilgilere göre MHP’nin Nevşehir Milletvekili Aday listesi belli oldu.

İşte MHP Milletvekili Aday Listesi
  1. Mehmet Varol
  2. Sait Yüksel
  3. Hüseyin Ödemiş

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.