Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İşte Nevşehir’in Gurur Tablosu

EĞİTİM 10.08.2017 - 11:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İşte Nevşehir’in Gurur Tablosu

Altınyıldız koleji 2017 YGS’de olduğu gibi LYS’de başarılı olduğunu yaptığı basın açıklamasıyla açıkladı.
Altınyıldız koleji 2017 YGS’de olduğu gibi LYS’de başarılı olduğunu yaptığı basın açıklamasıyla açıkladı.    Altınyıldız koleji yaptığı basın açıklamasında ;  Türkiye’nin Örnek Okulu Altınyıldız Koleji gururla sunar. 2017 YGS’de olduğu gibi LYS’de Nevşehir 1.si,2.si ve 3.sü olan Altınyıldız Kolejli öğrenciler yine zirvede…   Özel Altınyıldız Fen, Anadolu ,Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden mezun olan 133 öğrencimiz daha üniversiteli oldu.   Hacettepe Tıp Fakültesi, Boğaziçi Üniversitesi,ODTÜ ,İTÜ,Bilkent (Tam Burslu),Ankara Üniversitesi,Gazi Üniversitesi gibi Türkiye’nin en seçkin üniversitelerini kazanan öğrencilerimizi kutluyor,yetişmelerinde emeği geçen öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.   Bu başarıya kayıtsız kalmayan öğrenci velilerimizin yoğun talebi karşısında Altınyıldız Fen ve Anadolu Liselerine kontenjan artırımı yapılarak ek şubeler açılmıştır.   Fen, Anadolu,Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kayıtlarına yoğun ilgi gösteren Nevşehir halkına çok teşekkür ederiz. -İŞTE GURUR TABLOMUZ-          
Altınyıldız koleji 2017 YGS’de olduğu gibi LYS’de başarılı olduğunu yaptığı basın açıklamasıyla açıkladı.

Altınyıldız koleji 2017 YGS’de olduğu gibi LYS’de başarılı olduğunu yaptığı basın açıklamasıyla açıkladı. 

 

Altınyıldız koleji yaptığı basın açıklamasında ;  Türkiye’nin Örnek Okulu Altınyıldız Koleji gururla sunar. 2017 YGS’de olduğu gibi LYS’de Nevşehir 1.si,2.si ve 3.sü olan Altınyıldız Kolejli öğrenciler yine zirvede…

 

Özel Altınyıldız Fen, Anadolu ,Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden mezun olan 133 öğrencimiz daha üniversiteli oldu.

 

Hacettepe Tıp Fakültesi, Boğaziçi Üniversitesi,ODTÜ ,İTÜ,Bilkent (Tam Burslu),Ankara Üniversitesi,Gazi Üniversitesi gibi Türkiye’nin en seçkin üniversitelerini kazanan öğrencilerimizi kutluyor,yetişmelerinde emeği geçen öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

 

Bu başarıya kayıtsız kalmayan öğrenci velilerimizin yoğun talebi karşısında Altınyıldız Fen ve Anadolu Liselerine kontenjan artırımı yapılarak ek şubeler açılmıştır.

 

Fen, Anadolu,Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kayıtlarına yoğun ilgi gösteren Nevşehir halkına çok teşekkür ederiz.

-İŞTE GURUR TABLOMUZ-


 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.