Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İşte Survivor All Star’da Bozok Adaya Veda Etti

TÜRKİYE GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.06.2015 - 22:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İşte Survivor All Star’da Bozok Adaya Veda Etti

Survivor All Star’da eleme gecesine büyük heyecan yaşandı.   Survivor All Star’da bu akşam eleme heyecanı yaşandı. Son dokunulmazlık ödülünü kaybeden Gönüllüler takımında bir kişi adaya veda edecek.. Konseyde ismi yazılan Hasan rakibini bekledi. Ancak sms oyları sonrasında Hasan Gönüllüler takımında haftanın birincisi oldu.  Haftanın Birincisi olan Hasan Bozok'un ismini söyledi. Dokunulmazlık hakkını elde eden isim Hilmicem ise Begüm'ün ismini söyledi. SMS oylaması sonrasında ise Gönüllüler takımında Bozok Survivor All Stara veda eden isim oldu. İşte SMS Sonuçları 1- Hasan Yalnızoğlu 2- Turabi Çamkıran 3- Begüm Yücetan 4- Bozok Gören 5- Hilmicem İntepe (Dokulmazlık Hakkı Nedeniyle Oylamaya Katılmadı)  

Survivor All Star’da eleme gecesine büyük heyecan yaşandı.
 
Survivor All Star’da bu akşam eleme heyecanı yaşandı. Son dokunulmazlık ödülünü kaybeden Gönüllüler takımında bir kişi adaya veda edecek.. Konseyde ismi yazılan Hasan rakibini bekledi. Ancak sms oyları sonrasında Hasan Gönüllüler takımında haftanın birincisi oldu. 

Haftanın Birincisi olan Hasan Bozok'un ismini söyledi. Dokunulmazlık hakkını elde eden isim Hilmicem ise Begüm'ün ismini söyledi.

SMS oylaması sonrasında ise Gönüllüler takımında Bozok Survivor All Stara veda eden isim oldu.

İşte SMS Sonuçları

1- Hasan Yalnızoğlu
2- Turabi Çamkıran
3- Begüm Yücetan
4- Bozok Gören
5- Hilmicem İntepe (Dokulmazlık Hakkı Nedeniyle Oylamaya Katılmadı)

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.