MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İstiklal Marşını ezberleyene çay da, sinema bileti de var

İLÇELER 12.03.2020 - 10:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İstiklal Marşını ezberleyene çay da, sinema bileti de var

İstiklal Marşımızın kabulünün yıldönümü dolayısıyla Gülşehir Belediyesi oldukça dikkat çekici bir uygulamaya gitti.
  NEVŞEHİR(MHA) İstiklal Marşımızın kabulünün yıldönümü dolayısıyla Gülşehir Belediyesi oldukça dikkat çekici bir uygulamaya gitti.   İstiklal Marşımızı ezberleyen gençlere seslenen Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, “İstiklal ve İstikbalimizin tarihi yıl dönümü. Mehmet Akif’i, Asım’ın neslini kaleme döken tüm ortaöğretim öğrencilerimize Malazgirt 1071 sinema filmi biletleri bizden. Bekliyorum. çayda var. Mehmet Akif Ersoy’un hayatını yazan ve bir kıta şiirini ezberleyen gençlerimizi belediyemize bekliyoruz” çağrısında bulundu.  
İstiklal Marşımızın kabulünün yıldönümü dolayısıyla Gülşehir Belediyesi oldukça dikkat çekici bir uygulamaya gitti.

 

NEVŞEHİR(MHA) İstiklal Marşımızın kabulünün yıldönümü dolayısıyla Gülşehir Belediyesi oldukça dikkat çekici bir uygulamaya gitti.

 

İstiklal Marşımızı ezberleyen gençlere seslenen Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, “İstiklal ve İstikbalimizin tarihi yıl dönümü. Mehmet Akif’i, Asım’ın neslini kaleme döken tüm ortaöğretim öğrencilerimize Malazgirt 1071 sinema filmi biletleri bizden. Bekliyorum. çayda var. Mehmet Akif Ersoy’un hayatını yazan ve bir kıta şiirini ezberleyen gençlerimizi belediyemize bekliyoruz” çağrısında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.