MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İyi bir başlangıç tüm çocukların hakkı

EĞİTİM 20.06.2019 - 16:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İyi bir başlangıç tüm çocukların hakkı

Çeyrek Asırdır Nevşehir’in Öncü Eğitim Kurumu olan Kardelen Koleji, “ İyi Bir Başlangıç Tüm Çocukların Hakkı” anlayışıyla eğitim vermeye devam ediyor.
  Özel Kardelen Koleji Anaokulu'nda çocuklarımızın gelişim düzeylerine göre özel olarak tasarlanmış sınıflar ve oyun odalarında, alanlarında uzman, özellikle bu yaş grubu çocukların gelişimleri konusunda eğitim almış öğretmenlerce sosyal, duygusal, zihinsel ve fiziksel gelişimlerini destekleyen eğitim programları uygulanmaktadır.   Eğitim kurumlarımızda, öğrencilerimizin kendilerini daha iyi tanımalarını sağlamak, bu yönde yapılan oluşumlar sonucunda kişinin zayıf yönlerini güçlendirip güçlü yönlerinin daha ön plana çıkması adına eğitimler verilmektedir.   İkili öğretmen sistemiyle sanat, spor, bilim-teknik alanlarında öğrencilerimizle birlikte çalışmalar yapılmakta ve öğrencinin gelecek hayatını etkileyecek bu önemli yaşlarda zihin gücünü doğru bir şekilde kullanması sağlanmaktadır.
Çeyrek Asırdır Nevşehir’in Öncü Eğitim Kurumu olan Kardelen Koleji, “ İyi Bir Başlangıç Tüm Çocukların Hakkı” anlayışıyla eğitim vermeye devam ediyor.

 

Özel Kardelen Koleji Anaokulu'nda çocuklarımızın gelişim düzeylerine göre özel olarak tasarlanmış sınıflar ve oyun odalarında, alanlarında uzman, özellikle bu yaş grubu çocukların gelişimleri konusunda eğitim almış öğretmenlerce sosyal, duygusal, zihinsel ve fiziksel gelişimlerini destekleyen eğitim programları uygulanmaktadır.

 

Eğitim kurumlarımızda, öğrencilerimizin kendilerini daha iyi tanımalarını sağlamak, bu yönde yapılan oluşumlar sonucunda kişinin zayıf yönlerini güçlendirip güçlü yönlerinin daha ön plana çıkması adına eğitimler verilmektedir.

 

İkili öğretmen sistemiyle sanat, spor, bilim-teknik alanlarında öğrencilerimizle birlikte çalışmalar yapılmakta ve öğrencinin gelecek hayatını etkileyecek bu önemli yaşlarda zihin gücünü doğru bir şekilde kullanması sağlanmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.