Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İyi ki Doğdun Özden Taşğın

ASAYİŞ 22.09.2016 - 19:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İyi ki Doğdun Özden Taşğın

Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesinde görev yapan Özden Taşğın nice yaşlara doğum gününüz kutlu olsun.
Lale Haber sitemizin köşe yazarı olan ve Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesinde görev yapan Özden Taşğın hocamızın bugün doğum günüdür, Lale Haber ailesi olarak yeni yaşını kutlar. Allah’tan nice yıllara sağlıklı, mutlu ve umutlu yıllar yaşamasını diliyoruz.     Araştırdığımız,tanıdığımız ve öğrendiğimiz kadarıyla böylesi değerli insanlar, kolay kolay yetişmiyor. Nevşehir’de kaç yıldır kimsenin yapamadıklarını yapıyor yapmaya çalışıyor.       Lale Haber sahibi Can Taşkın yaptığı açıklamada  ; Tahmin ettiğim kadarıyla gelinen nokta Özden Hocamız için kolay olmayıp, çileli bir ömür ve kara kışlarla geçtiğine eminim, ama olsun büyük acılar ve yaşam kavgası değil mi insanı pişiren, olgunlaştıran Özden Hocam   Lalehaber olarak doğum gününü kutluyorum.  Biliyor ve anlıyorum bu böyle olmamalıydı, orada olmalıydık. Yüz yüze kutlamalıydık, ancak yaşam koşulları buna engel oldu, özür dileriz.  diye konuştu.  
Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesinde görev yapan Özden Taşğın nice yaşlara doğum gününüz kutlu olsun.

Lale Haber sitemizin köşe yazarı olan ve Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesinde görev yapan Özden Taşğın hocamızın bugün doğum günüdür, Lale Haber ailesi olarak yeni yaşını kutlar. Allah’tan nice yıllara sağlıklı, mutlu ve umutlu yıllar yaşamasını diliyoruz.

 

 

Araştırdığımız,tanıdığımız ve öğrendiğimiz kadarıyla böylesi değerli insanlar, kolay kolay yetişmiyor. Nevşehir’de kaç yıldır kimsenin yapamadıklarını yapıyor yapmaya çalışıyor.  

 

 

Lale Haber sahibi Can Taşkın yaptığı açıklamada  ; Tahmin ettiğim kadarıyla gelinen nokta Özden Hocamız için kolay olmayıp, çileli bir ömür ve kara kışlarla geçtiğine eminim, ama olsun büyük acılar ve yaşam kavgası değil mi insanı pişiren, olgunlaştıran Özden Hocam   Lalehaber olarak doğum gününü kutluyorum.  Biliyor ve anlıyorum bu böyle olmamalıydı, orada olmalıydık. Yüz yüze kutlamalıydık, ancak yaşam koşulları buna engel oldu, özür dileriz.  diye konuştu.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.