MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İYİ'lerde yaprak kıpırdamıyor

SİYASET 30.09.2020 - 11:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İYİ'lerde yaprak kıpırdamıyor

Göreve seçildiği ilk günlerde siyasete hızlı bir giriş yapan İYİ Parti İl Başkanı ve parti teşkilatlarında adeta yaprak kıpırdamıyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Göreve seçildiği ilk günlerde siyasete hızlı bir giriş yapan İYİ Parti İl Başkanı ve parti teşkilatlarında adeta yaprak kıpırdamıyor.     İl kongresinde yaptığı konuşmasında İYİ Partinin Nevşehir AK Partiden sonra ikinci partisi olacağını söyleyen, ardından bilindiği kadarıyla 300 yeni üye kaydı yaparak bu isimleri partiye katılım programında buluşturan İYİ Parti İl Başkanının diğer bir çok muhalefet partili il başkanı gibi ülke ve şehir gündemine ilişkin eleştiri ya da çözüm önerilerinde bulunamaması da dikkatlerden kaçmıyor.    
Göreve seçildiği ilk günlerde siyasete hızlı bir giriş yapan İYİ Parti İl Başkanı ve parti teşkilatlarında adeta yaprak kıpırdamıyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Göreve seçildiği ilk günlerde siyasete hızlı bir giriş yapan İYİ Parti İl Başkanı ve parti teşkilatlarında adeta yaprak kıpırdamıyor.  

 

İl kongresinde yaptığı konuşmasında İYİ Partinin Nevşehir AK Partiden sonra ikinci partisi olacağını söyleyen, ardından bilindiği kadarıyla 300 yeni üye kaydı yaparak bu isimleri partiye katılım programında buluşturan İYİ Parti İl Başkanının diğer bir çok muhalefet partili il başkanı gibi ülke ve şehir gündemine ilişkin eleştiri ya da çözüm önerilerinde bulunamaması da dikkatlerden kaçmıyor.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.