Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İYİ Parti Avanos İlçe Başkanlığına Bahadır Güven Atandı

SİYASET 14.12.2017 - 15:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İYİ Parti Avanos İlçe Başkanlığına Bahadır Güven Atandı

Nevşehir’de il ve merkez ilçe başkanlıklarını oluşturan İYİ Parti’de ilçe teşkilatlanma çalışmaları hızla sürüyor.
  İl Başkanlığına Serkan Canpolat’ın atanmasının ardından merkez ilçe başkanlığına da geçtiğimiz günlerde Veli Kopartan atanmıştı. İl ve merkez ilçe başkanlıklarının yönetimleri ise son aşamaya getirildi. Önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklanacak.   İYİ Partisi Avanos ilçe başkanlığına Bahadır Güven atandı.   Kısa bir süre içerisinde ilçe yönetimini oluşturarak siyasi faaliyetlerine hızlı bir şekilde devam edeceklerini kaydeden İYİ Parti Avanos İlçe Başkanı Bahadır Güven, “Toplumun bütün kesimlerini kucaklamayı ve birleştirmeyi amaçlayan İYİ Parti’nin her siyasi görüşten insanımıza kapısı ve gönlü açık olacaktır. Liderimiz Meral Akşener, eline kınasını yakarak vatan ve millet için her zorluğa karşı meydan okuyarak yola çıkmıştır. Bu fedakarlığa destek olmak milli bir görevdir. Ülkemizi ve Milletimizi çok seviyoruz. Onun hizmetine talibiz. Muhafazakârız, Milliyetçi ve Cumhuriyet değerlerimizi savunuyoruz. Vatanseverlik ortak paydamızdır” dedi.
Nevşehir’de il ve merkez ilçe başkanlıklarını oluşturan İYİ Parti’de ilçe teşkilatlanma çalışmaları hızla sürüyor.

 

İl Başkanlığına Serkan Canpolat’ın atanmasının ardından merkez ilçe başkanlığına da geçtiğimiz günlerde Veli Kopartan atanmıştı. İl ve merkez ilçe başkanlıklarının yönetimleri ise son aşamaya getirildi. Önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklanacak.

 

İYİ Partisi Avanos ilçe başkanlığına Bahadır Güven atandı.

 

Kısa bir süre içerisinde ilçe yönetimini oluşturarak siyasi faaliyetlerine hızlı bir şekilde devam edeceklerini kaydeden İYİ Parti Avanos İlçe Başkanı Bahadır Güven, “Toplumun bütün kesimlerini kucaklamayı ve birleştirmeyi amaçlayan İYİ Parti’nin her siyasi görüşten insanımıza kapısı ve gönlü açık olacaktır. Liderimiz Meral Akşener, eline kınasını yakarak vatan ve millet için her zorluğa karşı meydan okuyarak yola çıkmıştır. Bu fedakarlığa destek olmak milli bir görevdir. Ülkemizi ve Milletimizi çok seviyoruz. Onun hizmetine talibiz. Muhafazakârız, Milliyetçi ve Cumhuriyet değerlerimizi savunuyoruz. Vatanseverlik ortak paydamızdır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.