MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İYİ Parti Avanos İlçe Başkanlığına kadın eli mi değecek?

SİYASET 12.02.2020 - 15:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İYİ Parti Avanos İlçe Başkanlığına kadın eli mi değecek?

İYİ Parti Avanos İlçe Başkanlığı için çalışmalarına başlayan Gökçen Aker, İYİ Parti Avanos İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladı.
  İYİ Parti’de İl Başkanlığına Ali Karaaslan’ın getirilmesinin ardından ilçe ve beldeler de teşkilatlanma çalışmaları hız kazandı. Bu kapsamda Avanos’ta yapılacak olan kongre öncesinde Gökçen Aker İYİ Parti Avanos İlçe Başkanlığı için adaylığını resmen açıkladı.   İYİ Parti Avanos İlçe Başkanı Gökçen Aker açıklamasında,  “ Ben Gökçen Aker 1985 Avanos doğumluyum. 2002 Avanos Lisesi mezunuyum.  Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi Kamu Yönetimi öğrencisiyim. Bayan kuaförü ve güzellik uzmanlığı yapıyorum. 7 yıldır Avanos’ta Pazar yerinde kendi iş yerimi çalıştırarak ekmek parasını kazanmaya çalışan bir esnafım ve aynı zamanda bu hayattaki mücadelesine yalnız devam etmeyi seçmiş bir anneyim. İkiz kız evladım var.  Avanos’un küçük yer olmasından dolayı zaten hepimiz birbirimizi az çok tanıyoruz. Ben babam sayesinde çocukluğumdan beri siyasetin içindeyim. 2 yıldır da İYİ Parti’nin resmi üyesiyim. Gönüllü olarak siyasi çalışmalarına da katılıyorum.  22 Şubatta ilçemizde yapılacak olan kongrede gerek parti yoldaşlarım gerekse ailemin ve arkadaşlarımın desteği ile İYİ Parti Avanos İlçe Başkanlığına aday olmaya karar verdim. Çıktığım bu yolda partimizin ve halkımızın adına en hayırlısı ne ise onun olmasını diliyorum. Eğer beni bu göreve layık görür iseler; görev ve sorumluluklarımı yerine getirirken; elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak partimizi, ilçemizde daha iyi bir mevkiye getirmek için çalışacağım. Kadınlar ve çocuklar önceliğim olmak üzere, ilçemizde parti gözetmeksizin tüm halkımızı kucaklamak, onların sorunları ve istekleriyle ilgilenmek ilk hedefim. Görevde olduğum süre içerisinde her türlü sorun ve istekleriniz için kapım tüm parti üyelerimize, tüm iyi parti gönüllülerine ve tüm Avanos halkına sonuna kadar açıktır. Gelip çayımı içip sorunlarınızı ve önerilerinizi benimle paylaşabilirsiniz. Elimden geleni yapmaktan huzur ve mutluluk duyacağıma emin olabilirsiniz” ifadelerine yer verdi.
İYİ Parti Avanos İlçe Başkanlığı için çalışmalarına başlayan Gökçen Aker, İYİ Parti Avanos İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

 

İYİ Parti’de İl Başkanlığına Ali Karaaslan’ın getirilmesinin ardından ilçe ve beldeler de teşkilatlanma çalışmaları hız kazandı. Bu kapsamda Avanos’ta yapılacak olan kongre öncesinde Gökçen Aker İYİ Parti Avanos İlçe Başkanlığı için adaylığını resmen açıkladı.

 

İYİ Parti Avanos İlçe Başkanı Gökçen Aker açıklamasında,  “ Ben Gökçen Aker 1985 Avanos doğumluyum. 2002 Avanos Lisesi mezunuyum.  Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi Kamu Yönetimi öğrencisiyim. Bayan kuaförü ve güzellik uzmanlığı yapıyorum. 7 yıldır Avanos’ta Pazar yerinde kendi iş yerimi çalıştırarak ekmek parasını kazanmaya çalışan bir esnafım ve aynı zamanda bu hayattaki mücadelesine yalnız devam etmeyi seçmiş bir anneyim. İkiz kız evladım var.  Avanos’un küçük yer olmasından dolayı zaten hepimiz birbirimizi az çok tanıyoruz. Ben babam sayesinde çocukluğumdan beri siyasetin içindeyim. 2 yıldır da İYİ Parti’nin resmi üyesiyim. Gönüllü olarak siyasi çalışmalarına da katılıyorum.  22 Şubatta ilçemizde yapılacak olan kongrede gerek parti yoldaşlarım gerekse ailemin ve arkadaşlarımın desteği ile İYİ Parti Avanos İlçe Başkanlığına aday olmaya karar verdim. Çıktığım bu yolda partimizin ve halkımızın adına en hayırlısı ne ise onun olmasını diliyorum. Eğer beni bu göreve layık görür iseler; görev ve sorumluluklarımı yerine getirirken; elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak partimizi, ilçemizde daha iyi bir mevkiye getirmek için çalışacağım. Kadınlar ve çocuklar önceliğim olmak üzere, ilçemizde parti gözetmeksizin tüm halkımızı kucaklamak, onların sorunları ve istekleriyle ilgilenmek ilk hedefim. Görevde olduğum süre içerisinde her türlü sorun ve istekleriniz için kapım tüm parti üyelerimize, tüm iyi parti gönüllülerine ve tüm Avanos halkına sonuna kadar açıktır. Gelip çayımı içip sorunlarınızı ve önerilerinizi benimle paylaşabilirsiniz. Elimden geleni yapmaktan huzur ve mutluluk duyacağıma emin olabilirsiniz” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.