MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İYİ Parti’de geri sayım sürüyor

SİYASET 19.03.2020 - 13:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İYİ Parti’de geri sayım sürüyor

İYİ Parti de ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından il kongresine geri sayım sürüyor.
  NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti de ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından il kongresine geri sayım sürüyor.   İl Başkanı Ali Karaaslan’ın yanı sıra, partinin kurucu il başkanı Serkan Canpolat’ın da adaylığını açıkladığı partide üçüncü bir isim olarak il başkanlığına aday olacağı belirtilen Caner Demir ise parti içi kulis çalışmalarını sürdürüyor.   Korona virüs önlemleriyle nedeniyle partide il kongresinin ne zaman yapılacağı henüz netlik kazanmadı. Ancak il kongresinin muhtemelen korona virüs önlemlerinin hafiflediği ya da tamamen ortadan kaldırıldığı bir dönemde yapılması bekleniyor.   Bu arada henüz adaylığını kamuoyuna duyurmayan ve geçtiğimiz günlerdeki paylaşımlarıyla merkez ilçe kongresinin ardından adaylığını açıklayabileceğini belirten Caner Demir’in yakın zamanda adaylığını da açıklayabileceği gözleniyor.  
İYİ Parti de ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından il kongresine geri sayım sürüyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti de ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından il kongresine geri sayım sürüyor.

 

İl Başkanı Ali Karaaslan’ın yanı sıra, partinin kurucu il başkanı Serkan Canpolat’ın da adaylığını açıkladığı partide üçüncü bir isim olarak il başkanlığına aday olacağı belirtilen Caner Demir ise parti içi kulis çalışmalarını sürdürüyor.

 

Korona virüs önlemleriyle nedeniyle partide il kongresinin ne zaman yapılacağı henüz netlik kazanmadı. Ancak il kongresinin muhtemelen korona virüs önlemlerinin hafiflediği ya da tamamen ortadan kaldırıldığı bir dönemde yapılması bekleniyor.

 

Bu arada henüz adaylığını kamuoyuna duyurmayan ve geçtiğimiz günlerdeki paylaşımlarıyla merkez ilçe kongresinin ardından adaylığını açıklayabileceğini belirten Caner Demir’in yakın zamanda adaylığını da açıklayabileceği gözleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.