Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İYİ Parti'de Gülşehir'e Kadın Eli Değecek

GÜNCEL 15.12.2017 - 12:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İYİ Parti'de Gülşehir'e Kadın Eli Değecek

İl, Merkez ilçe, Avanos ve Ürgüp ilçe başkanlarının belirlenmesinin ardından Gülşehir ilçesinde ilçe başkanlığına emekli eğitimci Halime Birsen Çankaya getirildi.
  Vatana Hizmetin, Hakka Hizmet olacağını belirten İYİ Parti Gülşehir İlçe Başkanı Halime Birsen Çankaya, İYİ Partinin her anlamda sıkıntılarla boğuşan Türkiye’ye ve Nevşehir’e iyi geleceğine inandığını da sözlerine ekledi.   1957 Nevşehir doğumlu olan Çankaya, İlk ve orta öğreniminin ardından Nevşehir Öğretmen Okulunu bitirerek meslek hayatına başladı. Anadolu Üniversitesinde ön lisansını tamamlayan İYİ Parti Gülşehir İlçe Başkanı Halime Birsen Çankaya, Gülşehir’in Ovaören, Eğrikuyu ve Civelek köylerinde daha sonra Merkez Karavezir İlköğretim okulunda 21 yıl süren görevinin ardından emekli oldu. Emekliliğinin ardından Nevşehir’de özel bir okulda 14 yıl süreyle görev yapan Çankaya, 35 yıllık görev hayatının ardından İYİ Parti’de siyaset yapma kararı aldı.
İl, Merkez ilçe, Avanos ve Ürgüp ilçe başkanlarının belirlenmesinin ardından Gülşehir ilçesinde ilçe başkanlığına emekli eğitimci Halime Birsen Çankaya getirildi.

 

Vatana Hizmetin, Hakka Hizmet olacağını belirten İYİ Parti Gülşehir İlçe Başkanı Halime Birsen Çankaya, İYİ Partinin her anlamda sıkıntılarla boğuşan Türkiye’ye ve Nevşehir’e iyi geleceğine inandığını da sözlerine ekledi.

 

1957 Nevşehir doğumlu olan Çankaya, İlk ve orta öğreniminin ardından Nevşehir Öğretmen Okulunu bitirerek meslek hayatına başladı. Anadolu Üniversitesinde ön lisansını tamamlayan İYİ Parti Gülşehir İlçe Başkanı Halime Birsen Çankaya, Gülşehir’in Ovaören, Eğrikuyu ve Civelek köylerinde daha sonra Merkez Karavezir İlköğretim okulunda 21 yıl süren görevinin ardından emekli oldu. Emekliliğinin ardından Nevşehir’de özel bir okulda 14 yıl süreyle görev yapan Çankaya, 35 yıllık görev hayatının ardından İYİ Parti’de siyaset yapma kararı aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.