Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İYİ Parti’de ilçe kongreleri Şubat ayında başlayacak

SİYASET 07.01.2020 - 12:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İYİ Parti’de ilçe kongreleri Şubat ayında başlayacak

İYİ Parti’de Nevşehir merkez ve diğer ilçe kongreleri Şubat ayında başlayacak.
  NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti’de Nevşehir merkez ve diğer ilçe kongreleri Şubat ayında başlayacak.   Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti İl Başkanı Ali Karaaslan, “İYİ Partimizde merkez ve ilçelerimizin kongreleri Şubat ayı içerisinde başlayacak. Partimiz genel merkezinin talimatları doğrultusunda kongrelerimizi yapacağız. Önümüzdeki günlerde genel merkezimiz ile yapacağımız istişareler sonucunda kongre takvimini de belirleyeceğiz. 2020 Yılı partimizin kendi içerisinde yeniden bir yapılanmaya gitmesi açısından önemli bir yıl olacak. Şimdiden ilçe kongrelerimizin, ardından yapılacak il kongremizin Partimize, Nevşehir’imize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
İYİ Parti’de Nevşehir merkez ve diğer ilçe kongreleri Şubat ayında başlayacak.

 

NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti’de Nevşehir merkez ve diğer ilçe kongreleri Şubat ayında başlayacak.

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti İl Başkanı Ali Karaaslan, “İYİ Partimizde merkez ve ilçelerimizin kongreleri Şubat ayı içerisinde başlayacak. Partimiz genel merkezinin talimatları doğrultusunda kongrelerimizi yapacağız. Önümüzdeki günlerde genel merkezimiz ile yapacağımız istişareler sonucunda kongre takvimini de belirleyeceğiz. 2020 Yılı partimizin kendi içerisinde yeniden bir yapılanmaya gitmesi açısından önemli bir yıl olacak. Şimdiden ilçe kongrelerimizin, ardından yapılacak il kongremizin Partimize, Nevşehir’imize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.