Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İYİ Parti'de ne değişir?

SİYASET 31.07.2019 - 14:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İYİ Parti'de ne değişir?

İYİ Parti'de il başkanlığına Uçhisar’ın eski MHP’li Belediye Başkanı Ali Karaaslan’ın getirilmesi kesinleşti. Peki Karaaslan ile partide ne değişir?
  NEVŞEHİR(MHA) İYİ Partide il başkanlığına Uçhisar’ın eski MHP’li Belediye Başkanı Ali Karaaslan’ın getirilmesi kesinleşti. Peki Karaaslan ile partide ne değişir?   Kurucu İl Başkanı Serkan Canpolat’ın ardından göreve gelen ve geçtiğimiz günlerde il başkanlığından istifa ettiğini açıklayan Tuncay Karataş’ın ardından yeni il başkanı Uçhisar’ın eski belediye başkanı Ali Karaaslan Partide nasıl bir etki yaratacak?   İkinci dönem belediye başkanlığına seçilmesine engel olan İYİ Partili belediye başkan adayından sonra Karaaslan’ın parti içi dengeleri nasıl tekrar dizayn edeceği merak konusu.
İYİ Parti'de il başkanlığına Uçhisar’ın eski MHP’li Belediye Başkanı Ali Karaaslan’ın getirilmesi kesinleşti. Peki Karaaslan ile partide ne değişir?

 

NEVŞEHİR(MHA) İYİ Partide il başkanlığına Uçhisar’ın eski MHP’li Belediye Başkanı Ali Karaaslan’ın getirilmesi kesinleşti. Peki Karaaslan ile partide ne değişir?

 

Kurucu İl Başkanı Serkan Canpolat’ın ardından göreve gelen ve geçtiğimiz günlerde il başkanlığından istifa ettiğini açıklayan Tuncay Karataş’ın ardından yeni il başkanı Uçhisar’ın eski belediye başkanı Ali Karaaslan Partide nasıl bir etki yaratacak?

 

İkinci dönem belediye başkanlığına seçilmesine engel olan İYİ Partili belediye başkan adayından sonra Karaaslan’ın parti içi dengeleri nasıl tekrar dizayn edeceği merak konusu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.