Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İYİ Parti’de ortalık toz duman

SİYASET 18.07.2019 - 14:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İYİ Parti’de ortalık toz duman

İYİ Partide il başkanlığı bilmecesi sürüyor. Henüz genel kurul yapıp yapmayacağı belli olmayan partide sürpriz bir ismin adı il başkanlığına üstelikte genel merkez atamasıyla anılıyor.
  NEVŞEHİR(MHA) İYİ Partide il başkanlığı bilmecesi sürüyor. Henüz genel kurul yapıp yapmayacağı belli olmayan partide sürpriz bir ismin adı il başkanlığına üstelikte genel merkez atamasıyla anılıyor.  Mevcut İl Başkanı Tuncay Karataş’ın yanı sıra parti kulislerinden edinilen bilgilere göre önceki dönem, kurucu il başkanı Serkan Canpolat ve halen il başkan yardımcılığı görevinde bulunan Caner Demir’in isimleri il başkanlığına aday olarak geçiyor.  Ancak, edinilen bilgiye göre Parti genel merkezinde görüşmelerde bulunduğu öğrenilen oldukça sürpriz bir ismin il başkanlığı neredeyse kesin bir hale geldi.  Kamuoyunu da bir hayli şaşırtacak o ismin birkaç gün içerisinde görevlendirilebileceği de alınan bilgiler arasında.
İYİ Partide il başkanlığı bilmecesi sürüyor. Henüz genel kurul yapıp yapmayacağı belli olmayan partide sürpriz bir ismin adı il başkanlığına üstelikte genel merkez atamasıyla anılıyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) İYİ Partide il başkanlığı bilmecesi sürüyor. Henüz genel kurul yapıp yapmayacağı belli olmayan partide sürpriz bir ismin adı il başkanlığına üstelikte genel merkez atamasıyla anılıyor. 


Mevcut İl Başkanı Tuncay Karataş’ın yanı sıra parti kulislerinden edinilen bilgilere göre önceki dönem, kurucu il başkanı Serkan Canpolat ve halen il başkan yardımcılığı görevinde bulunan Caner Demir’in isimleri il başkanlığına aday olarak geçiyor. 


Ancak, edinilen bilgiye göre Parti genel merkezinde görüşmelerde bulunduğu öğrenilen oldukça sürpriz bir ismin il başkanlığı neredeyse kesin bir hale geldi. 


Kamuoyunu da bir hayli şaşırtacak o ismin birkaç gün içerisinde görevlendirilebileceği de alınan bilgiler arasında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.