Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İYİ Parti'den Kuruluş yıldönümü mesajı

SİYASET 25.10.2019 - 10:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İYİ Parti'den Kuruluş yıldönümü mesajı

İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Karaaslan Partinin Kuruluş yıldönümü ile ilgili mesaj yayınladı.
  NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Karaaslan Partinin Kuruluş yıldönümü ile ilgili mesaj yayınladı.   Yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi, "25 Ekim 2017’de Sn. Genel Başkanımız Meral Akşener tarafından Ankara’da kurulan partimiz bugün kuruluşunun 2.yıl dönemini kutlamaktadır. Partili arkadaşlarımız gibi basının ve kamuoyunun da takdir edeceği gibi bugüne kadar kurulmuş olan nice siyasi partinin siyasi hayatları boyunca yaşamadıkları, belki yarında yaşamayacakları bir mücadelenin ilk yılını doldurduk. Sayın Genel başkanımız Meral Akşener önderliğinde, kuruluşunun üstünden bu kadar kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen büyük başarılara imza atmış olan partimiz, Türk siyasetinde büyük bir boşluğu doldurmuş, ülkenin gereksinimleri doğrultusunda ürettiği politikalar ile “takip eden” değil “takip edilen” parti olmuştur. ‘İYİ’lik bulaşıcıdır. Biz inanıyoruz ki, Cumhuriyet tarihinin bu en kötü dönemi bitmek üzeredir. Gün, Türk’ün yükselme günüdür. Samimi, dürüst ve deneyimli kadrolarıyla İyi Parti devletin değerlerine ve Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkmaya, ülkemizi hak ettiği refah seviyesine ulaştırmaya kararlıdır. Özgür, güvenli, hukukun üstünlüğünü ön planda tutan,  istikrarlı ve öngörülebilir bir ekonomiye sahip, uluslararası platformda saygın, milleti ile barışık, ülkesi için sorumluluk alan bireylerden oluşan ve geleceğine umutla bakan eşit fırsatlar ülkesi bir Türkiye hayali ile çıktığımız yolda elde ettiğimiz başarılar ile partimizin ikinci kuruluş yıldönümünün tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum.”
İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Karaaslan Partinin Kuruluş yıldönümü ile ilgili mesaj yayınladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Karaaslan Partinin Kuruluş yıldönümü ile ilgili mesaj yayınladı.

 

Yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi, "25 Ekim 2017’de Sn. Genel Başkanımız Meral Akşener tarafından Ankara’da kurulan partimiz bugün kuruluşunun 2.yıl dönemini kutlamaktadır. Partili arkadaşlarımız gibi basının ve kamuoyunun da takdir edeceği gibi bugüne kadar kurulmuş olan nice siyasi partinin siyasi hayatları boyunca yaşamadıkları, belki yarında yaşamayacakları bir mücadelenin ilk yılını doldurduk. Sayın Genel başkanımız Meral Akşener önderliğinde, kuruluşunun üstünden bu kadar kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen büyük başarılara imza atmış olan partimiz, Türk siyasetinde büyük bir boşluğu doldurmuş, ülkenin gereksinimleri doğrultusunda ürettiği politikalar ile “takip eden” değil “takip edilen” parti olmuştur. ‘İYİ’lik bulaşıcıdır. Biz inanıyoruz ki, Cumhuriyet tarihinin bu en kötü dönemi bitmek üzeredir. Gün, Türk’ün yükselme günüdür. Samimi, dürüst ve deneyimli kadrolarıyla İyi Parti devletin değerlerine ve Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkmaya, ülkemizi hak ettiği refah seviyesine ulaştırmaya kararlıdır. Özgür, güvenli, hukukun üstünlüğünü ön planda tutan,  istikrarlı ve öngörülebilir bir ekonomiye sahip, uluslararası platformda saygın, milleti ile barışık, ülkesi için sorumluluk alan bireylerden oluşan ve geleceğine umutla bakan eşit fırsatlar ülkesi bir Türkiye hayali ile çıktığımız yolda elde ettiğimiz başarılar ile partimizin ikinci kuruluş yıldönümünün tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.