Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İYİ Parti İl Başkan Adayı Ay, ‘Kendimize de, listemize de güveniyoruz’

SİYASET 02.07.2020 - 17:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İYİ Parti İl Başkan Adayı Ay, ‘Kendimize de, listemize de güveniyoruz’

Hafta sonunda yapılacak olan İYİ Parti İl Kongresinde il başkan adayı olan Ömer Ay, adaylar arasında listesini açıklayan ilk isim oldu.
  NEVŞEHİR(MHA) Hafta sonunda yapılacak olan İYİ Parti İl Kongresinde il başkan adayı olan Ömer Ay, adaylar arasında listesini açıklayan ilk isim oldu.   Kongre öncesinde seçilmesi durumunda görev yapacağı yönetim kurulu üyeleriyle sık sık bir araya gelerek istişarelerde bulunan İYİ Parti İl Başkan Adayı Ömer Ay, "Listemizde camiamızın yakından tanıdığı, eğitim düzeyi oldukça yüksek arkadaşlarımız var. Allah nasip ederse İYİ Partinin ekip çalışmasıyla birlikte Nevşehir'de bayrağını daha yüksek seviyelere çıkarmak için bu göreve talip olduk. Kendimize de, listemize de güveniyoruz" dedi.   İYİ Parti İl Başkan Adayı Ömer Ay'ın listesinde şu isimler yer alıyor   Erkan Kocamaz : E. Öğretmen ve Öğretim Üyesi. Nevşehir Lisesi E. Müdürü, Kültür ve Turizm Eski İl Müdürü İrfan Yılmaz : Mühendis, Genel Müdür Mehmet Özkan : Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Yarımca : Emekli Memur ve yönetici Ertuğrul Erdem : Avukat Engin Karakaya : Avukat Mehmet Erdoğan : İş İnsanı, Mühendis ve İşletmeci Nihat Aydoğan : İş İnsanı, Sarraf Dr. Muzaffer Evli : Emekli Tabip Sadi Yücel : Tüccar, Çiftçi Bahtiyar İlleez : Turizmci Mahmut Odabaşı : Çiftçi Mahmut Türkçü : E. Öğretmen İlhan Kürklü : Sanayi, İş İnsanı Hurşit Köksal, Ömer Erkek, Ernur Çiftçi : Gençlik Temsilcileri Nurdan Demirsoy : Ev Hanımı Elmas Erdoğan : Ev Hanımı Yeliz Doğan : Mühendis Gönül Aktürk : Emekli Memur Emine Şafak : İş Kadını Ayten Uğur : Ev Hanımı Gülseren Abidinoğlu : Ev Hanımı Esra Küsba Yılmaz Köksal : Ev Hanımı Zeynep Genç : Ev Hanımı  
Hafta sonunda yapılacak olan İYİ Parti İl Kongresinde il başkan adayı olan Ömer Ay, adaylar arasında listesini açıklayan ilk isim oldu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Hafta sonunda yapılacak olan İYİ Parti İl Kongresinde il başkan adayı olan Ömer Ay, adaylar arasında listesini açıklayan ilk isim oldu.

 

Kongre öncesinde seçilmesi durumunda görev yapacağı yönetim kurulu üyeleriyle sık sık bir araya gelerek istişarelerde bulunan İYİ Parti İl Başkan Adayı Ömer Ay, "Listemizde camiamızın yakından tanıdığı, eğitim düzeyi oldukça yüksek arkadaşlarımız var. Allah nasip ederse İYİ Partinin ekip çalışmasıyla birlikte Nevşehir'de bayrağını daha yüksek seviyelere çıkarmak için bu göreve talip olduk. Kendimize de, listemize de güveniyoruz" dedi.

 

İYİ Parti İl Başkan Adayı Ömer Ay'ın listesinde şu isimler yer alıyor

 

Erkan Kocamaz : E. Öğretmen ve Öğretim Üyesi. Nevşehir Lisesi E. Müdürü, Kültür ve Turizm Eski İl Müdürü

İrfan Yılmaz : Mühendis, Genel Müdür

Mehmet Özkan : Nevşehir Belediye Başkan Adayı

Hasan Yarımca : Emekli Memur ve yönetici

Ertuğrul Erdem : Avukat

Engin Karakaya : Avukat

Mehmet Erdoğan : İş İnsanı, Mühendis ve İşletmeci

Nihat Aydoğan : İş İnsanı, Sarraf

Dr. Muzaffer Evli : Emekli Tabip

Sadi Yücel : Tüccar, Çiftçi

Bahtiyar İlleez : Turizmci

Mahmut Odabaşı : Çiftçi

Mahmut Türkçü : E. Öğretmen

İlhan Kürklü : Sanayi, İş İnsanı

Hurşit Köksal, Ömer Erkek, Ernur Çiftçi : Gençlik Temsilcileri

Nurdan Demirsoy : Ev Hanımı

Elmas Erdoğan : Ev Hanımı

Yeliz Doğan : Mühendis

Gönül Aktürk : Emekli Memur

Emine Şafak : İş Kadını

Ayten Uğur : Ev Hanımı

Gülseren Abidinoğlu : Ev Hanımı

Esra Küsba Yılmaz Köksal : Ev Hanımı

Zeynep Genç : Ev Hanımı  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.