MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İYİ Parti İl Başkanı Ay’dan Çalış Belediye Başkanı hakkında şok sözler!

SİYASET 14.09.2021 - 15:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İYİ Parti İl Başkanı Ay’dan Çalış Belediye Başkanı hakkında şok sözler!

İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay partisinin İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında Çalış Belediye Başkanı Kazım Yılmaz’ın bağış makbuzu olmadan para topladığını ve FETÖ’yü öven paylaşımların olduğunu iddia etti.
  İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay partisinin İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında Çalış kasabasında büyük bir huzursuzluk ve gerginliğin yaşandığını ve bunun sebebininde Çalış Belediye Başkanı Kazım Yılmaz olduğunu söyledi. Ay, “Çalış beldemizde büyük huzursuzluk ve gerginlik yaşanmatakdır. Bunu Nevşehir’in kamuoyunun dikkatini çekmek istiyorum. Belediye Başkanı Kazım Yılmaz belde halkına farklı ve ayrımcı uygulamalarla huzursuzluk ve ayrımcılıklara göz yumuyor. AK Partili olmayan vatandaşların bahçe duvarlarını yıkıyor ve veya çöplerini aldırmıyor. İYİ Parti’li olan ikşilere ceza kesmeye çalışıyor. Belde halkından Mehmet Şimşek ve Osman Doğan’ın bizzat kendisinin izni ile yapıldığı halde yıktırılmıştır. İYİ Parti üyesi Recep Uyar’ın çay ocağı elinden alınmıştır. Bir kahvehanenin İYİ Partililere çay ikram ettiği için brandası sökülmüştür. Bir belde halkını kutuplaştıran belediye bşakanına dur diyecek bir irade aranmaktadır. Kazım Yılmaz’ın kutuplaştırmaların yanı sıra paralı ilişkileri de yayuıgnlaşmıştır. Çalış’ta pis kokular gelmeye başlamıştır. Belediye Başkanı tarafından bir çok kişiye bağış yapılması konusunda baskılar yapıldığı ancak hiçbir şekilde bağış makbuzu kesilmediği öğrenilmiştir. Ayrıca bir imama caminin eksikliklerinin giderilmesi için verilen paraya Belediye Başkanı tarafından el konulduğu olayların örtbas edildiği bilinmektedir. Kasabanın belirli noktalarına kameralar yerleştirildiği bunun için de bağışların kabul edildiği ve büyükbaş küçükbaş hayvanları olanlardan paralar alındığı ve makbuz kesilmediği bilinmektedir” dedi.   “Çalış Belediye Başkanı FETÖ’yü öven sözleri var”   İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, AK Partili Çalış Belediye Başkanı Kazım Yılmaz’ın FETÖ ile ilgili övgü dolu paylaşımlarının olduğunu ve bununda kendilerinde mevcut olduuğunu ifade ederken Belediye Başkanı Yılmaz’ın FETÖ ile ilgili 4 farklı dosyadan yargılandığını ancak bunun akibetinin bilinmediğini iddia etti.        
İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay partisinin İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında Çalış Belediye Başkanı Kazım Yılmaz’ın bağış makbuzu olmadan para topladığını ve FETÖ’yü öven paylaşımların olduğunu iddia etti.

 

İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay partisinin İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında Çalış kasabasında büyük bir huzursuzluk ve gerginliğin yaşandığını ve bunun sebebininde Çalış Belediye Başkanı Kazım Yılmaz olduğunu söyledi. Ay, “Çalış beldemizde büyük huzursuzluk ve gerginlik yaşanmatakdır. Bunu Nevşehir’in kamuoyunun dikkatini çekmek istiyorum. Belediye Başkanı Kazım Yılmaz belde halkına farklı ve ayrımcı uygulamalarla huzursuzluk ve ayrımcılıklara göz yumuyor. AK Partili olmayan vatandaşların bahçe duvarlarını yıkıyor ve veya çöplerini aldırmıyor. İYİ Parti’li olan ikşilere ceza kesmeye çalışıyor. Belde halkından Mehmet Şimşek ve Osman Doğan’ın bizzat kendisinin izni ile yapıldığı halde yıktırılmıştır. İYİ Parti üyesi Recep Uyar’ın çay ocağı elinden alınmıştır. Bir kahvehanenin İYİ Partililere çay ikram ettiği için brandası sökülmüştür. Bir belde halkını kutuplaştıran belediye bşakanına dur diyecek bir irade aranmaktadır. Kazım Yılmaz’ın kutuplaştırmaların yanı sıra paralı ilişkileri de yayuıgnlaşmıştır. Çalış’ta pis kokular gelmeye başlamıştır. Belediye Başkanı tarafından bir çok kişiye bağış yapılması konusunda baskılar yapıldığı ancak hiçbir şekilde bağış makbuzu kesilmediği öğrenilmiştir. Ayrıca bir imama caminin eksikliklerinin giderilmesi için verilen paraya Belediye Başkanı tarafından el konulduğu olayların örtbas edildiği bilinmektedir. Kasabanın belirli noktalarına kameralar yerleştirildiği bunun için de bağışların kabul edildiği ve büyükbaş küçükbaş hayvanları olanlardan paralar alındığı ve makbuz kesilmediği bilinmektedir” dedi.

 

“Çalış Belediye Başkanı FETÖ’yü öven sözleri var”

 

İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, AK Partili Çalış Belediye Başkanı Kazım Yılmaz’ın FETÖ ile ilgili övgü dolu paylaşımlarının olduğunu ve bununda kendilerinde mevcut olduuğunu ifade ederken Belediye Başkanı Yılmaz’ın FETÖ ile ilgili 4 farklı dosyadan yargılandığını ancak bunun akibetinin bilinmediğini iddia etti.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.