Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İYİ Parti İl Başkanı Canpolat, Ünver'i Ziyaret Etti

SİYASET 22.03.2018 - 12:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İYİ Parti İl Başkanı Canpolat, Ünver'i Ziyaret Etti

İyi Parti İl Başkanı Serkan Canpolat, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.
  Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Türkiye’de demokrasinin gelişimi açısından olduğu kadar, ülkedeki demokrasi kültürünün de gelişmesi anlamında siyasi partilerin oldukça önemli olduğunu belirtti.   Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongrede göreve getirilen İyi Parti Nevşehir İl Başkanı Serkan Canpolat ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyen Belediye Başkanı Hasan Ünver, 2004’de Belediye Başkanı olduktan itibaren bugüne kadar hiçbir şekilde siyasi parti ayrımı yapmadan hizmet ürettiklerini dile getirdi. Ünver daha sonra şöyle konuştu: “ 14 yıllık görev süremiz içerisinde hiçbir kişinin siyasi düşüncesini sormadım, hangi kimliğe sahip olduğunu bile öğrenmeden, daha iyi hizmeti, daha etkin ve verimli çalışmayı nasıl yapabiliriz, bunu ortaya koymaya çalıştım. Şehrimizdeki tüm siyasi partilere karşı eşit bir düzey içerisindeyiz. Şehrimizi ziyaret eden siyasi partilerin genel başkan ve üst düzey yöneticileri bizlerin de misafiri, hep bu açıdan değerlendiriyorum. Siyasi partiler, ülkemizde demokrasinin gelişiminin yanı sıra, demokrasi kültürünün de gelişmesi açısından vazgeçilmezdir. Siyasi hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.   İyi Parti İl Başkanı Serkan Canpolat’ de, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e kendilerine gösterdikleri yakınlıktan dolayı teşekkür etti.
İyi Parti İl Başkanı Serkan Canpolat, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Türkiye’de demokrasinin gelişimi açısından olduğu kadar, ülkedeki demokrasi kültürünün de gelişmesi anlamında siyasi partilerin oldukça önemli olduğunu belirtti.

 

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongrede göreve getirilen İyi Parti Nevşehir İl Başkanı Serkan Canpolat ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyen Belediye Başkanı Hasan Ünver, 2004’de Belediye Başkanı olduktan itibaren bugüne kadar hiçbir şekilde siyasi parti ayrımı yapmadan hizmet ürettiklerini dile getirdi. Ünver daha sonra şöyle konuştu: “ 14 yıllık görev süremiz içerisinde hiçbir kişinin siyasi düşüncesini sormadım, hangi kimliğe sahip olduğunu bile öğrenmeden, daha iyi hizmeti, daha etkin ve verimli çalışmayı nasıl yapabiliriz, bunu ortaya koymaya çalıştım. Şehrimizdeki tüm siyasi partilere karşı eşit bir düzey içerisindeyiz. Şehrimizi ziyaret eden siyasi partilerin genel başkan ve üst düzey yöneticileri bizlerin de misafiri, hep bu açıdan değerlendiriyorum. Siyasi partiler, ülkemizde demokrasinin gelişiminin yanı sıra, demokrasi kültürünün de gelişmesi açısından vazgeçilmezdir. Siyasi hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.

 

İyi Parti İl Başkanı Serkan Canpolat’ de, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e kendilerine gösterdikleri yakınlıktan dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.