Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İYİ Parti Kozaklı Halkıyla Kucaklaştı

SİYASET 07.06.2018 - 14:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İYİ Parti Kozaklı Halkıyla Kucaklaştı

Nevşehir İYİ Parti Milletvekili Adayı Musa Ertaş, Fatih Mehmet Şahin ve İl Yönetimi Kozaklı ilçesine çıkarma yaptı.
  İYİ Parti Nevşehir Milletvekili adaylarının yanı sıra Kozaklı ilçe teşkilatının da hazır bulunduğu  ziyarette adeta ilçe de İYİ Parti rüzgarı esti. Esnaf ziyaretlerinde bulunan milletvekili adayları ve parti yöneticileri ilçede işyerlerini tek tek ziyaret ederek esnaflarla sohbet ettiler.   Kozaklı merkez camiinde öğle  namazını ilçe cemaati ile birlikte kılan İYİ  Partili heyet  birde cenaze namazına katıldılar.   İYİ Parti 1. Sıra Milletvekili adayı Ertaş, Kozaklı esnaf ziyaretinden oldukça memnun olduğunu belirtirken Kozaklı Halkının 24 Haziranda yapılacak olan seçimlerde kendilerine destek olacaklarından emin olduğunu söyledi.
Nevşehir İYİ Parti Milletvekili Adayı Musa Ertaş, Fatih Mehmet Şahin ve İl Yönetimi Kozaklı ilçesine çıkarma yaptı.

 

İYİ Parti Nevşehir Milletvekili adaylarının yanı sıra Kozaklı ilçe teşkilatının da hazır bulunduğu  ziyarette adeta ilçe de İYİ Parti rüzgarı esti. Esnaf ziyaretlerinde bulunan milletvekili adayları ve parti yöneticileri ilçede işyerlerini tek tek ziyaret ederek esnaflarla sohbet ettiler.

 

Kozaklı merkez camiinde öğle  namazını ilçe cemaati ile birlikte kılan İYİ  Partili heyet  birde cenaze namazına katıldılar.

 

İYİ Parti 1. Sıra Milletvekili adayı Ertaş, Kozaklı esnaf ziyaretinden oldukça memnun olduğunu belirtirken Kozaklı Halkının 24 Haziranda yapılacak olan seçimlerde kendilerine destek olacaklarından emin olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.