Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Yiğit, Lale Haber’i ziyaret etti

SİYASET 22.11.2018 - 18:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Yiğit, Lale Haber’i ziyaret etti

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Yalçın Yiğit, Lale Haber’i ziyaret etti.
  İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Yalçın Yiğit ve İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Hasan Yarımca, Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com internet gazetesini ziyaret etti. Lale Haber Genel yayın yönetmeni Zafer Ertosun ile bir süre sohbet eden İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Yalçın Yiğit burada yaptığı açıklamada, İyi Parti Nevşehir merkez ilçe yönetimi olarak daha İYİ bir ülkede yaşama gayesi ile çıktığımız bu yolda Nevşehir’imize layık bir yönetim anlayışı ile üstümüze düşen görevlerimizi yerine getireceğiz.  İYİ Parti olarak herkese kapılarımız sonuna kadar açıktır. Partimizin üye alımları başlamış olup, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere öğütlediği gibi “ gerçekleri söylemekten görmeyin,  Adalet isteyen, Zamlar altında ezilmekten, Yoksulluktan ve buna sebep yolsuzluklardan bunalmış, şehit haberlerinin olmadığı bir ülkede refah içinde bölünmeden, kardeşçe yaşamak isteyen, kadınların katledilmediği, çocukların istismar edilmediği, işçilerin iş kazalarına kurban gitmediği, devlet kadrolarının parti teşkilatlarına peşkeş çekilmediği, torpilin ve adam kayırmanın olmadığı, eğitim sisteminin yapboza çevrilmediği, tek adamın sözüyle ülkenin kaderiyle oynanmadığı bir Türkiye’de’de kısacası İYİ bir Türkiye’de yaşama inancı taşıyan yurtsever bütün hemşerilerimize açıktır. Ülkemiz ve Nevşehir’imize hayırlı olması dileğiyle” dedi. Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Zafer Ertosun’da ziyaretlerinden dolayı İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Yalçın Yiğit ve İl Başkan Yardımcısı Hasan Yarımca’ya teşekkür etti.
İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Yalçın Yiğit, Lale Haber’i ziyaret etti.

 

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Yalçın Yiğit ve İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Hasan Yarımca, Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com internet gazetesini ziyaret etti. Lale Haber Genel yayın yönetmeni Zafer Ertosun ile bir süre sohbet eden İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Yalçın Yiğit burada yaptığı açıklamada, İyi Parti Nevşehir merkez ilçe yönetimi olarak daha İYİ bir ülkede yaşama gayesi ile çıktığımız bu yolda Nevşehir’imize layık bir yönetim anlayışı ile üstümüze düşen görevlerimizi yerine getireceğiz.  İYİ Parti olarak herkese kapılarımız sonuna kadar açıktır. Partimizin üye alımları başlamış olup, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere öğütlediği gibi “ gerçekleri söylemekten görmeyin,  Adalet isteyen, Zamlar altında ezilmekten, Yoksulluktan ve buna sebep yolsuzluklardan bunalmış, şehit haberlerinin olmadığı bir ülkede refah içinde bölünmeden, kardeşçe yaşamak isteyen, kadınların katledilmediği, çocukların istismar edilmediği, işçilerin iş kazalarına kurban gitmediği, devlet kadrolarının parti teşkilatlarına peşkeş çekilmediği, torpilin ve adam kayırmanın olmadığı, eğitim sisteminin yapboza çevrilmediği, tek adamın sözüyle ülkenin kaderiyle oynanmadığı bir Türkiye’de’de kısacası İYİ bir Türkiye’de yaşama inancı taşıyan yurtsever bütün hemşerilerimize açıktır. Ülkemiz ve Nevşehir’imize hayırlı olması dileğiyle” dedi.

Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Zafer Ertosun’da ziyaretlerinden dolayı İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Yalçın Yiğit ve İl Başkan Yardımcısı Hasan Yarımca’ya teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.