MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İYİ Parti Merkez İlçe yönetimi belirlendi

SİYASET 02.11.2019 - 22:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İYİ Parti Merkez İlçe yönetimi belirlendi

İYİ Parti’de Gürbüz Ekici başkanlığındaki merkez ilçe yönetimi belirlendi.
  NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti’de Gürbüz Ekici başkanlığındaki merkez ilçe yönetimi belirlendi. Parti binasında bir araya gelen İYİ Parti Merkez İlçe yönetiminin önümüzdeki günlerde kendi içerisinde görev dağılımını da yapacağını belirten Merkez İlçe Başkanı Gürbüz Ekici, “İYİ Parti bir cesurlar hareketidir. Ülkemize, milletimize, şehrimize hayırlı çalışmalar yapacağımız inancında ve azmindeyiz. Gençlik kolları başkanlığımızı da oluşturduk. Onlarda şehrimizde önemli çalışmalara imza atacaklar. Şimdiden yönetimimizde görev alan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum” dedi. İYİ Partinin yeni merkez ilçe yönetiminde; Gürbüz Ekici Merkez İlçe Başkanı, Ernur Çiftçi, Kamuran Demirsoy, Kadın Yiğit, Ceyhan Özgenç, Ahmet Koşar, Mehmet Kansız, Mehmet Bahadır Dedeoğlu, Mustafa Puhurcuoğlu, Mustafa Doğan, Fevzi Özmen, Bayram Ali Kocatepe, Mehmet Pişkin, Nuran Karaaslan, Nermin Gençarslan, Hayriye Odabaşı, Bayram Usalan, Yasemin Korkmaz, Ali Memuş, Mustafa Kozan isimleri yer alıyor.
İYİ Parti’de Gürbüz Ekici başkanlığındaki merkez ilçe yönetimi belirlendi.

 

NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti’de Gürbüz Ekici başkanlığındaki merkez ilçe yönetimi belirlendi.


Parti binasında bir araya gelen İYİ Parti Merkez İlçe yönetiminin önümüzdeki günlerde kendi içerisinde görev dağılımını da yapacağını belirten Merkez İlçe Başkanı Gürbüz Ekici, “İYİ Parti bir cesurlar hareketidir. Ülkemize, milletimize, şehrimize hayırlı çalışmalar yapacağımız inancında ve azmindeyiz. Gençlik kolları başkanlığımızı da oluşturduk. Onlarda şehrimizde önemli çalışmalara imza atacaklar. Şimdiden yönetimimizde görev alan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.


İYİ Partinin yeni merkez ilçe yönetiminde; Gürbüz Ekici Merkez İlçe Başkanı, Ernur Çiftçi, Kamuran Demirsoy, Kadın Yiğit, Ceyhan Özgenç, Ahmet Koşar, Mehmet Kansız, Mehmet Bahadır Dedeoğlu, Mustafa Puhurcuoğlu, Mustafa Doğan, Fevzi Özmen, Bayram Ali Kocatepe, Mehmet Pişkin, Nuran Karaaslan, Nermin Gençarslan, Hayriye Odabaşı, Bayram Usalan, Yasemin Korkmaz, Ali Memuş, Mustafa Kozan isimleri yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.