Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İYİ Parti Milletvekili Adayı, 'Ben Hep Dik Durdum,Dürüst Oldum'

SİYASET 09.06.2018 - 16:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İYİ Parti Milletvekili Adayı, 'Ben Hep Dik Durdum,Dürüst Oldum'

24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için çalışmalarını Ürgüp te sürdüren İYİ Parti Nevşehir Teşkilatı Dur durak bilmiyor.
  Milletvekilliklerinin  yanı sıra tüm parti yöneticileri ile birlikte Nevşehir’de gece gündüz demeden Seçim çalışmalarını sürdürüyorlar.   İYİ Parti Nevşehir 1. Sıra Milletvekili adayı Musa Ertaş yaptığı açıklamada, Türkiye’yi aydınlık geleceğe taşıyacak Seçim stratejileri ve projelerini 24  Haziran tarihine kadar sahada tüm teşkilat mensupları ile birlikte etkin bir çalışma yapacaklarını ve ifade etti.   Seçim çalışmaları sırasında en çok karşılaştığı soru " Neden İYİ Parti,  Öngörünüzü verdiğiniz MHP den Neden ayrıldınız" sorularına  Dobra dobra cevap veren Ertaş, “Ben hep dik durdum, düz yürüdüm, dürüst oldum"   Ertaş,  “Milliyetçi Hareket Partisinden İYİ Partiye geçip milletvekili adayı olmam bana sıkça sorulan sorular arasında. Ben idealist duruşu olan, köşeli bir insanım. Siyaset dürüst ve ilkeli insanların işidir. Dik durdum, düz yürüdüm, dürüst oldum. İki ay öncesine kadar ağıza alınmayacak laflarla eleştirdiği partiyle bir araya gelinmesi beni ziyadesiyle üzdü. Ve o günlerde karar verdim İYİ Parti için. Zaten bu konuyla ilgili bana tekliflerde vardı. Vatanıma, milletime, halkıma, Şehrime hizmet için bu göreve talip oldum. Güçlü parlamenter bir sistemin devamından yanayım. Millet İttifakı ile Cumhur ittifakını ayıran en önemli özellikte bu bence. Siyasette son derece sıkıntılı günler geçiriyor ülkemiz. Her gün tehdit, baskı ile seçimlere gidilmez. Demokratik koşullarda herkes düşüncelerini açık, seçik ifade edebilmeli. Bir ülkenin bir kişinin iki dudağı arasında olmasına karşıyım. İYİ Parti de ideallerime uygun bir siyaset yapabileceğimi düşündüğüm için İYİ partideyim” dedi.   Seçim çalışmaları süresinde nerde ise gece gündüz Nevşehir’in ayak basmadık  İl, ilçe, Belde, kasaba ve köy bırakmayan İYİ Parti 1. Sıra milletvekili adayı Ertaş, Nevşehirli seçmenlere Hizmete geldikleri taktirde neler yapacaklarını aktardı.   "İYİ bir Nevşehir için tüm gücümüzle çalışıyoruz  Çalışacağız"   Turizm, Ticaret ve Tarım’da Nevşehir’in daha İYİ bir konuma gelmesi için uğraş sarf edeceklerine dikkat çekerken, İYİ bir Nevşehir için var güçleriyle çalışacaklarını belirtti.   İYİ Parti Nevşehir Milletvekili adayı Ertaş, “Nevşehir’imizin daha gelişmiş, daha refah içerisinde olması ve işsizliği yok etmek için 3T hedefinde olacağız. Tarım, Turizm ve Ticaret vazgeçilmez unsurlarımız olacak. Üretimin ve üretmenin ne kadar değerli olduğunu biliyoruz. Üreten bir Nevşehir ve Türkiye güçlenecektir. Dış etkenlerden korunup insanlarımızın yaşam ve refah seviyesi artacaktır. İYİ Parti olarak fabrikaları satmak yerine fabrikaları kurmak hedefinde olacağız. Üreticinin ve işçinin daima yanında olacağız. Ayakları yere basan, güven veren, sağlam bir ekonomi olmadan Nevşehir’i ve Türkiye’yi geleceğe taşıyamazsınız. Bu yüzden Milletimizle sözleşme yaparak İYİ bir Nevşehir için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.  
24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için çalışmalarını Ürgüp te sürdüren İYİ Parti Nevşehir Teşkilatı Dur durak bilmiyor.

 

Milletvekilliklerinin  yanı sıra tüm parti yöneticileri ile birlikte Nevşehir’de gece gündüz demeden Seçim çalışmalarını sürdürüyorlar.

 

İYİ Parti Nevşehir 1. Sıra Milletvekili adayı Musa Ertaş yaptığı açıklamada, Türkiye’yi aydınlık geleceğe taşıyacak Seçim stratejileri ve projelerini 24  Haziran tarihine kadar sahada tüm teşkilat mensupları ile birlikte etkin bir çalışma yapacaklarını ve ifade etti.

 

Seçim çalışmaları sırasında en çok karşılaştığı soru " Neden İYİ Parti,  Öngörünüzü verdiğiniz MHP den Neden ayrıldınız" sorularına  Dobra dobra cevap veren Ertaş, “Ben hep dik durdum, düz yürüdüm, dürüst oldum"

 

Ertaş,  “Milliyetçi Hareket Partisinden İYİ Partiye geçip milletvekili adayı olmam bana sıkça sorulan sorular arasında. Ben idealist duruşu olan, köşeli bir insanım. Siyaset dürüst ve ilkeli insanların işidir. Dik durdum, düz yürüdüm, dürüst oldum. İki ay öncesine kadar ağıza alınmayacak laflarla eleştirdiği partiyle bir araya gelinmesi beni ziyadesiyle üzdü. Ve o günlerde karar verdim İYİ Parti için. Zaten bu konuyla ilgili bana tekliflerde vardı. Vatanıma, milletime, halkıma, Şehrime hizmet için bu göreve talip oldum. Güçlü parlamenter bir sistemin devamından yanayım. Millet İttifakı ile Cumhur ittifakını ayıran en önemli özellikte bu bence. Siyasette son derece sıkıntılı günler geçiriyor ülkemiz. Her gün tehdit, baskı ile seçimlere gidilmez. Demokratik koşullarda herkes düşüncelerini açık, seçik ifade edebilmeli. Bir ülkenin bir kişinin iki dudağı arasında olmasına karşıyım. İYİ Parti de ideallerime uygun bir siyaset yapabileceğimi düşündüğüm için İYİ partideyim” dedi.

 

Seçim çalışmaları süresinde nerde ise gece gündüz Nevşehir’in ayak basmadık  İl, ilçe, Belde, kasaba ve köy bırakmayan İYİ Parti 1. Sıra milletvekili adayı Ertaş, Nevşehirli seçmenlere Hizmete geldikleri taktirde neler yapacaklarını aktardı.

 

"İYİ bir Nevşehir için tüm gücümüzle çalışıyoruz  Çalışacağız"

 

Turizm, Ticaret ve Tarım’da Nevşehir’in daha İYİ bir konuma gelmesi için uğraş sarf edeceklerine dikkat çekerken, İYİ bir Nevşehir için var güçleriyle çalışacaklarını belirtti.

 

İYİ Parti Nevşehir Milletvekili adayı Ertaş, “Nevşehir’imizin daha gelişmiş, daha refah içerisinde olması ve işsizliği yok etmek için 3T hedefinde olacağız. Tarım, Turizm ve Ticaret vazgeçilmez unsurlarımız olacak. Üretimin ve üretmenin ne kadar değerli olduğunu biliyoruz. Üreten bir Nevşehir ve Türkiye güçlenecektir. Dış etkenlerden korunup insanlarımızın yaşam ve refah seviyesi artacaktır. İYİ Parti olarak fabrikaları satmak yerine fabrikaları kurmak hedefinde olacağız. Üreticinin ve işçinin daima yanında olacağız. Ayakları yere basan, güven veren, sağlam bir ekonomi olmadan Nevşehir’i ve Türkiye’yi geleceğe taşıyamazsınız. Bu yüzden Milletimizle sözleşme yaparak İYİ bir Nevşehir için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.