Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İYİ Parti Milletvekili Adayı Ertaş, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

SİYASET 18.06.2018 - 11:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İYİ Parti Milletvekili Adayı Ertaş, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

İYİ Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Musa Ertaş kapı kapı, ev ev dolaşarak seçmenin İYİ Partiye teveccüh göstermesi için canla başla gayret gösteriyor.
  İYİ Parti 1.sıra milletvekili adayı Ertaş  büyük bir gayretle 'tam saha' performans la seçim çalışmalarına devam ediyor. Ertaş'ın bu şekilde çalışması vatandaşlardan da büyük ilgi ve destek görüyor. Ürgüp ilçesine bağlı  Mazı ve Ayvalı köyünde seçmenlerle bir araya gelerek partisinin projelerini anlattı.   Sempatik tavrı, vatandaşlarla bire bir kurduğu sıcak temas ile partili partisiz herkesin gönlünde taht kuran Ertaş  bu seçimde yoğun bir mesai harcıyor. Nevşehir’in en ücra köşesindeki mahalleleri tek tek ziyaret eden, Musa Ertaş  partisinin projelerini  seçmenler bir bir anlatıyor.   24 Haziran tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için projelerini anlatan Ertaş "Siz sandıkta biz Meclis’te ‘artık tamam’ diyeceğiz" dedi
İYİ Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Musa Ertaş kapı kapı, ev ev dolaşarak seçmenin İYİ Partiye teveccüh göstermesi için canla başla gayret gösteriyor.

 

İYİ Parti 1.sıra milletvekili adayı Ertaş  büyük bir gayretle 'tam saha' performans la seçim çalışmalarına devam ediyor. Ertaş'ın bu şekilde çalışması vatandaşlardan da büyük ilgi ve destek görüyor. Ürgüp ilçesine bağlı  Mazı ve Ayvalı köyünde seçmenlerle bir araya gelerek partisinin projelerini anlattı.

 

Sempatik tavrı, vatandaşlarla bire bir kurduğu sıcak temas ile partili partisiz herkesin gönlünde taht kuran Ertaş  bu seçimde yoğun bir mesai harcıyor. Nevşehir’in en ücra köşesindeki mahalleleri tek tek ziyaret eden, Musa Ertaş  partisinin projelerini  seçmenler bir bir anlatıyor.

 

24 Haziran tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için projelerini anlatan Ertaş "Siz sandıkta biz Meclis’te ‘artık tamam’ diyeceğiz" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.