Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İYİ Parti Mitinginde Nevşehirspor Bayrağını Dirikoç mu Astırdı?

SİYASET 18.06.2018 - 19:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İYİ Parti Mitinginde Nevşehirspor Bayrağını Dirikoç mu Astırdı?

Cumhurbaşkanı Adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından düzenlenen mitingde Nevşehirspor bayrağını eski başkan Salih Dirikoç mu astırdı?
  İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener tarafından düzenlenen miting öncesinde platforma Nevşehirspor bayrağının asılmasını taraftarlara bağlanmasının ardından Meterisliler Taraftarlar Derneği yaptığı açıklamada “Biz Cumhur İttifakının Yanındayız” ifadelerine yer verilmesinin ardından ise gözler şimdi Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç’a çevrildi. Nevşehirspor kulüp başkanlığından tam dört kere istifa ettiğini sürekli basın yoluyla paylaşan Dirikoç bugün İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in mitinginde bol göstermesi ve aynı anda Nevşehirspor bayrağının asılması akıllara Dirikoç’un Akşener mitinginde Nevşehirspor bayrağını astırdı mı sorusunu getirdi.   Nitekim Nevşehirspor taraftar grubu Meterislilerin katılmadığı mitingde görülen eski Başkan Salih Dirikoç’un boy göstermesi ve Nevşehirspor bayrağının asılması, Meterisliler Taraftar grubunun sanki Cumhur ittifakına karşı bir izlenim sergiletilmesi mi amaçlandı bilinmez ama tek gerçek var o da Meterisliler Taraftarlar grubunun İYİ Parti mitinginde yer almaması ve Cumhur ittifakının yanındayız mesajı vermesi.
Cumhurbaşkanı Adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından düzenlenen mitingde Nevşehirspor bayrağını eski başkan Salih Dirikoç mu astırdı?

 

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener tarafından düzenlenen miting öncesinde platforma Nevşehirspor bayrağının asılmasını taraftarlara bağlanmasının ardından Meterisliler Taraftarlar Derneği yaptığı açıklamada “Biz Cumhur İttifakının Yanındayız” ifadelerine yer verilmesinin ardından ise gözler şimdi Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç’a çevrildi. Nevşehirspor kulüp başkanlığından tam dört kere istifa ettiğini sürekli basın yoluyla paylaşan Dirikoç bugün İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in mitinginde bol göstermesi ve aynı anda Nevşehirspor bayrağının asılması akıllara Dirikoç’un Akşener mitinginde Nevşehirspor bayrağını astırdı mı sorusunu getirdi.

 

Nitekim Nevşehirspor taraftar grubu Meterislilerin katılmadığı mitingde görülen eski Başkan Salih Dirikoç’un boy göstermesi ve Nevşehirspor bayrağının asılması, Meterisliler Taraftar grubunun sanki Cumhur ittifakına karşı bir izlenim sergiletilmesi mi amaçlandı bilinmez ama tek gerçek var o da Meterisliler Taraftarlar grubunun İYİ Parti mitinginde yer almaması ve Cumhur ittifakının yanındayız mesajı vermesi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.