Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İYİ Parti Nevşehir'de Milletvekili Aday Listesi Şoku Yaşıyor

SİYASET 24.05.2018 - 14:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İYİ Parti Nevşehir'de Milletvekili Aday Listesi Şoku Yaşıyor

İYİ Parti Nevşehir milletvekili aday listesinin açıklanmasının ardından adeta liste krizi yaşandı.
  İYİ Parti Genel Merkezi tarafından Nevşehir milletvekili aday sıralamasında ilk sıra adayı Musa Ertaş’ın açıklanmasının ardından ikinci sıra milletvekili adayı olarak kamuoyu tarafından Süleyman Kurt’un beklenmesi ancak İYİ Parti Genel Merkezi tarafından ikici sıra milletvekili adayının Ankara’da yaşayan Fatih Mehmet Şahin isminin açıklanması adeta krize neden oldu.   İYİ Parti Nevşehir’de yaşayan isimlerin yerine Ankara’da ikamet eden Fatih Mehmet Şahin’i neden listeye koyduğu ve Süleyman Kurt isminin neden listede gösterilmediği ise akıllarda soru işareti bıraktı. Nitekim İYİ Parti’de listede kesin gözüyle bakılan ve Nevşehir kamuoyu tarafından tanınan bir isim olan Süleyman Kurt’un neden aday gösterilmeyip de neden Ankara’da yaşayan bir ismi listeye koyduğu merak edilirken İYİ Parti bir kez daha Nevşehir’e İYİ gelmediği bir kez daha kamu oyu tarafından dillendirilmeye başlandı.
İYİ Parti Nevşehir milletvekili aday listesinin açıklanmasının ardından adeta liste krizi yaşandı.

 

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından Nevşehir milletvekili aday sıralamasında ilk sıra adayı Musa Ertaş’ın açıklanmasının ardından ikinci sıra milletvekili adayı olarak kamuoyu tarafından Süleyman Kurt’un beklenmesi ancak İYİ Parti Genel Merkezi tarafından ikici sıra milletvekili adayının Ankara’da yaşayan Fatih Mehmet Şahin isminin açıklanması adeta krize neden oldu.

 

İYİ Parti Nevşehir’de yaşayan isimlerin yerine Ankara’da ikamet eden Fatih Mehmet Şahin’i neden listeye koyduğu ve Süleyman Kurt isminin neden listede gösterilmediği ise akıllarda soru işareti bıraktı. Nitekim İYİ Parti’de listede kesin gözüyle bakılan ve Nevşehir kamuoyu tarafından tanınan bir isim olan Süleyman Kurt’un neden aday gösterilmeyip de neden Ankara’da yaşayan bir ismi listeye koyduğu merak edilirken İYİ Parti bir kez daha Nevşehir’e İYİ gelmediği bir kez daha kamu oyu tarafından dillendirilmeye başlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.