MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İYİ Partide ilçe kongreleri 14 Mart’ta tamamlanıyor

SİYASET 02.03.2020 - 11:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İYİ Partide ilçe kongreleri 14 Mart’ta tamamlanıyor

İYİ Parti’de 4 ilçe kongresi tamamlandı. Kongreler 14 Mart günü yapılacak olan ilçe kongresiyle tamamlanacak.
  NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti’de 4 ilçe kongresi tamamlandı. Kongreler 14 Mart günü yapılacak olan ilçe kongresiyle tamamlanacak.   İl Başkanı Ali Karaaslan ve yönetiminin bizzat katılarak destek verdiği ilçe kongrelerinde 07 Mart Cumartesi günü Acıgöl, Hacıbektaş ve Kozaklı ilçe kongreleri gerçekleştirilecek. Partinin son ilçe kongresi ise 14 Mart Cumartesi günü Nevşehir Merkez ilçe kongresi olacak.  
İYİ Parti’de 4 ilçe kongresi tamamlandı. Kongreler 14 Mart günü yapılacak olan ilçe kongresiyle tamamlanacak.

 

NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti’de 4 ilçe kongresi tamamlandı. Kongreler 14 Mart günü yapılacak olan ilçe kongresiyle tamamlanacak.

 

İl Başkanı Ali Karaaslan ve yönetiminin bizzat katılarak destek verdiği ilçe kongrelerinde 07 Mart Cumartesi günü Acıgöl, Hacıbektaş ve Kozaklı ilçe kongreleri gerçekleştirilecek. Partinin son ilçe kongresi ise 14 Mart Cumartesi günü Nevşehir Merkez ilçe kongresi olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.