MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İYİ Partili Arısoy, AK Parti’yi destekleyen işçiyi işten çıkarttı

SİYASET 12.03.2019 - 23:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İYİ Partili Arısoy, AK Parti’yi destekleyen işçiyi işten çıkarttı

Gülşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti Gülşehir Belediye Başkan adayı Vahdi Arısoy, AK Parti Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi’yi desteklemesi nedeniyle 26 yıllık belediye çalışanını işten çıkarttı.
  31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde Gülşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti ile CHP’nin Gülşehir Belediye Başkan adayı olan Vahdi Arısoy sırf AK Parti Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi’yi desteklemesinden dolayı Gülşehir Belediyesi’nde 26 yıldır görev yapan Ümit Gazi Özmen’in işine son verdi.   Gülşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti-CHP Gülşehir Belediye Başkan adayı olan Vahdi Arısoy’un işten çıkarttığı Ümit Gazi Özmen ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti;   “ Gülşehirli hemşerilerim göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı hepinize teşekkür ederim. 26 Yıllık Belediye işçiliği hayatıma bugün kendi şahsi çıkarları ve siyasi görüşü için yaklaşık 2 aydır yıllık izinde olmama rağmen işten çıkarıldım. Gerekli hakkımı kanunen ve yasal kurallar içinde arayacağım. Şahsıma gösterilen alakadan dolayı hepinize teşekkür ederim. Birliğimizi kimse bozamayacak.”
Gülşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti Gülşehir Belediye Başkan adayı Vahdi Arısoy, AK Parti Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi’yi desteklemesi nedeniyle 26 yıllık belediye çalışanını işten çıkarttı.

 

31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde Gülşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti ile CHP’nin Gülşehir Belediye Başkan adayı olan Vahdi Arısoy sırf AK Parti Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi’yi desteklemesinden dolayı Gülşehir Belediyesi’nde 26 yıldır görev yapan Ümit Gazi Özmen’in işine son verdi.

 

Gülşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti-CHP Gülşehir Belediye Başkan adayı olan Vahdi Arısoy’un işten çıkarttığı Ümit Gazi Özmen ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

 

“ Gülşehirli hemşerilerim göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı hepinize teşekkür ederim. 26 Yıllık Belediye işçiliği hayatıma bugün kendi şahsi çıkarları ve siyasi görüşü için yaklaşık 2 aydır yıllık izinde olmama rağmen işten çıkarıldım. Gerekli hakkımı kanunen ve yasal kurallar içinde arayacağım. Şahsıma gösterilen alakadan dolayı hepinize teşekkür ederim. Birliğimizi kimse bozamayacak.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.