MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İzmir'de Bombalı Araç Patladı 2 Şehit

NEVŞEHİR 05.01.2017 - 16:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İzmir'de Bombalı Araç Patladı 2 Şehit

Son dakika alınan haberlere göre İzmir’de bomba yüklü araç patlatıldı.
Son dakika alınan haberlere göre İzmir’de bomba yüklü araç patlatıldı. İzmir’in Byraklı ilçesinde İzmir Adliyesi yakınlarında patlama meydana geldi.   Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Alınan ilk bilgilere göre yralıların olduğu bildirildi. Adliye çalışanları güvenlikli bölgelere sevk edildiler.   Bayraklı ilçesindeki adliyenin hâkim ve savcıların giriş yaptığı C kapısına yakın bir noktadaki araçta patlama meydana geldi.   Olayda 1 polis ve 1 Mübaşirin şehit olduğu 6 kişininde yaralandığı ve hastanelere kaldırıldığı öğreildi.   Güvenlik güçleri de bölgede güvenlik çemberi oluşturdu. Olası bir bomba veya terör saldırısı ihtimaline karşı önlemler alındı.   Patlamalardan kısa süre sonra olay yerinden çatışma sesleri geldi. Polisle, teröristler arasında çıkan çatışma sonrası iki terörist öldürüldü. Kaçan bir teröristin yakalanması için çalışmalar başlatıldı.   İşte Öldürülen HAİNLER 
Son dakika alınan haberlere göre İzmir’de bomba yüklü araç patlatıldı.

Son dakika alınan haberlere göre İzmir’de bomba yüklü araç patlatıldı. İzmir’in Byraklı ilçesinde İzmir Adliyesi yakınlarında patlama meydana geldi.

 

Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Alınan ilk bilgilere göre yralıların olduğu bildirildi. Adliye çalışanları güvenlikli bölgelere sevk edildiler.

 

Bayraklı ilçesindeki adliyenin hâkim ve savcıların giriş yaptığı C kapısına yakın bir noktadaki araçta patlama meydana geldi.

 

Olayda 1 polis ve 1 Mübaşirin şehit olduğu 6 kişininde yaralandığı ve hastanelere kaldırıldığı öğreildi.

 

Güvenlik güçleri de bölgede güvenlik çemberi oluşturdu. Olası bir bomba veya terör saldırısı ihtimaline karşı önlemler alındı.

 

Patlamalardan kısa süre sonra olay yerinden çatışma sesleri geldi. Polisle, teröristler arasında çıkan çatışma sonrası iki terörist öldürüldü. Kaçan bir teröristin yakalanması için çalışmalar başlatıldı.

 

İşte Öldürülen HAİNLER 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.