MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Jandarma Komutanlığında Cinsiyet Eşitliği eğitimi verildi

GÜNCEL 25.04.2019 - 12:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Jandarma Komutanlığında Cinsiyet Eşitliği eğitimi verildi

Nevşehir Valiliği İl Kadın Hakları Koordinasyon Kurulu Eşitlik Birimi öncülüğünde Jandarma Komutanlığında cinsiyet eşitliği semineri düzenlendi.
  Nevşehir Valiliği İl Kadın Hakları Koordinasyon Kurulu Eşitlik Birimi sorumlusu Şermin Açıkgöz'ün koordinasyonunu sağladığı, 2018 - 2023 Nevşehir Yerel Eşitlik Stratejik Planı (NYESP) doğrultusundaki çalışmalar hızla devam etmektedir. Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde meydana gelen, kadına yönelik şiddet suçlarını önleme ve farkındalık yaratmak amacı ile rütbeli jandarma mensuplarına, bedelli erlere bilgilendirme seminerini, Nevşehir İl Jandarma Alay Komutanlığı'nda gerçekleştirildi.   Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç.Dr. Leyla Kahraman, Avukat Sema Yurtbilir Yavuz ve psikolog Jandarma Fulya Tuğ Er tarafından gerçekleştirilen seminerde: “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği”, “Hukukta Eşitlik, Kadına Yönelik Şiddet ve Erken Evlilikler” "Görüşme Teknikleri" konu başlıklarında; Jandarma rütbeli personel ve bedelli erlere bilgilendirme yapılmıştır. Seminere ilçe kolluk kuvvetleri de katılım sağladı.   İnter aktif yapılan seminerde, soruları ile jandarma personelleri her türlü katkıyı sağlamakla birlikte, Jandarma mensuplarının kadına yönelik şiddetle mücadele ne kadar duyarlı ve titiz yaklaşım sergiledikleri vurgulandı.
Nevşehir Valiliği İl Kadın Hakları Koordinasyon Kurulu Eşitlik Birimi öncülüğünde Jandarma Komutanlığında cinsiyet eşitliği semineri düzenlendi.

 

Nevşehir Valiliği İl Kadın Hakları Koordinasyon Kurulu Eşitlik Birimi sorumlusu Şermin Açıkgöz'ün koordinasyonunu sağladığı, 2018 - 2023 Nevşehir Yerel Eşitlik Stratejik Planı (NYESP) doğrultusundaki çalışmalar hızla devam etmektedir. Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde meydana gelen, kadına yönelik şiddet suçlarını önleme ve farkındalık yaratmak amacı ile rütbeli jandarma mensuplarına, bedelli erlere bilgilendirme seminerini, Nevşehir İl Jandarma Alay Komutanlığı'nda gerçekleştirildi.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç.Dr. Leyla Kahraman, Avukat Sema Yurtbilir Yavuz ve psikolog Jandarma Fulya Tuğ Er tarafından gerçekleştirilen seminerde: “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği”, “Hukukta Eşitlik, Kadına Yönelik Şiddet ve Erken Evlilikler” "Görüşme Teknikleri" konu başlıklarında; Jandarma rütbeli personel ve bedelli erlere bilgilendirme yapılmıştır. Seminere ilçe kolluk kuvvetleri de katılım sağladı.

 

İnter aktif yapılan seminerde, soruları ile jandarma personelleri her türlü katkıyı sağlamakla birlikte, Jandarma mensuplarının kadına yönelik şiddetle mücadele ne kadar duyarlı ve titiz yaklaşım sergiledikleri vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.