Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Köydes Projesi İl Tahsisat Komisyonu Haziran Ayı Toplantısı Yapıldı

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.06.2014 - 17:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Köydes Projesi İl Tahsisat Komisyonu Haziran Ayı Toplantısı Yapıldı

Nevşehir Valiliği toplantı salonunda Vali Mehmet Ceylan başkanlığında Köydes projesi tahsisat komisyonu Haziran ayı toplantısı yapıldı. Yüksek Planlama Kurulu"nun 12/03/2014 tarih ve 2014-3 sayılı kararı gereğince uygulayıcı birimler bazında aktarılan ödeneklerin kullanılması için hazırlanacak olan programın oluşturulması amacıyla Vali Mehmet Ceylan başkanlığında, İl genel meclisi başkanı, İl özel idaresi genel sekreteri, kaymakamlar, il sağlık müdürü, il çevre ve şehircilik müdürü, İl Özel idaresi ilgili birim amirleri ile teknik elemanlardan oluşan tahsisat komisyonu (gözlemci sıfatıyla Kalkınma Ajansı Temsilcisi ile) Valilik Toplantı Salonunda  toplandı. Toplantıda Köylere Hizmet Götürme Birliklerine tahsis edilen ödenekler, içme suyu projeleri, küçük ölçekli sulama projeleri, asfalt ve asfalt yama işleri konuları görüşüldü. Toplantıda ayrıca 2014 KÖYDES kapsamında başlanmayan işlere bir an önce başlanması, İl Özel İdaresince protokol karşılığı yapılacak asfalt işlerinin İl Özel İdaresince öncelik verilerek asfalt sezonu içinde tamamlanması ve yılsonu itibari ile tüm işlerin bitirilmesi konularına oy birliği ile karar verildi.
Nevşehir Valiliği toplantı salonunda Vali Mehmet Ceylan başkanlığında Köydes projesi tahsisat komisyonu Haziran ayı toplantısı yapıldı.
Yüksek Planlama Kurulu"nun 12/03/2014 tarih ve 2014-3 sayılı kararı gereğince uygulayıcı birimler bazında aktarılan ödeneklerin kullanılması için hazırlanacak olan programın oluşturulması amacıyla Vali Mehmet Ceylan başkanlığında, İl genel meclisi başkanı, İl özel idaresi genel sekreteri, kaymakamlar, il sağlık müdürü, il çevre ve şehircilik müdürü, İl Özel idaresi ilgili birim amirleri ile teknik elemanlardan oluşan tahsisat komisyonu (gözlemci sıfatıyla Kalkınma Ajansı Temsilcisi ile) Valilik Toplantı Salonunda  toplandı.
Toplantıda Köylere Hizmet Götürme Birliklerine tahsis edilen ödenekler, içme suyu projeleri, küçük ölçekli sulama projeleri, asfalt ve asfalt yama işleri konuları görüşüldü. Toplantıda ayrıca 2014 KÖYDES kapsamında başlanmayan işlere bir an önce başlanması, İl Özel İdaresince protokol karşılığı yapılacak asfalt işlerinin İl Özel İdaresince öncelik verilerek asfalt sezonu içinde tamamlanması ve yılsonu itibari ile tüm işlerin bitirilmesi konularına oy birliği ile karar verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.