MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kültür ve Tarih Araştırmaları Dergisi’nin Dört Sayısı Okuyucularla Buluştu

KÜLTÜR-SANAT (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2016 - 14:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kültür ve Tarih Araştırmaları Dergisi’nin Dört Sayısı Okuyucularla Buluştu

  Nevşehir Belediyesi tarafından yayınlanan Nevşehir’in doğal, kültürel ve tarihsel değerlerinin ortaya konulduğu ‘Geçmişten Geleceğe Nevşehir Kültür ve Tarih Araştırmaları Dergisi’nin 19, 20, 21 ve 22. sayıları tek bir dergi halinde okuyucularla buluştu. 2005 yılından itibaren yayınlanmaya başlayan ve Nevşehir’in doğal, kültürel ve tarihsel değerlerine ışık tutan ‘Geçmişten Geleceğe Nevşehir Kültür ve Tarih Araştırmaları Dergisi, Türkiye’de yerel yönetimler arasında en uzun süreli yayınlardan biri olma özelliğini taşıyor. ‘Geçmişten Geleceğe Nevşehir Kültür ve Tarih Araştırmaları Dergisi’nin 19, 20, 21 ve 22. Sayılarında da yine bilim adamları ve araştırmacıların birbirinden ilginç makalelerine yer veriliyor.
 

Nevşehir Belediyesi tarafından yayınlanan Nevşehir’in doğal, kültürel ve tarihsel değerlerinin ortaya konulduğu ‘Geçmişten Geleceğe Nevşehir Kültür ve Tarih Araştırmaları Dergisi’nin 19, 20, 21 ve 22. sayıları tek bir dergi halinde okuyucularla buluştu.

2005 yılından itibaren yayınlanmaya başlayan ve Nevşehir’in doğal, kültürel ve tarihsel değerlerine ışık tutan ‘Geçmişten Geleceğe Nevşehir Kültür ve Tarih Araştırmaları Dergisi, Türkiye’de yerel yönetimler arasında en uzun süreli yayınlardan biri olma özelliğini taşıyor.

‘Geçmişten Geleceğe Nevşehir Kültür ve Tarih Araştırmaları Dergisi’nin 19, 20, 21 ve 22. Sayılarında da yine bilim adamları ve araştırmacıların birbirinden ilginç makalelerine yer veriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.