Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kültür ve Turizm Bakanı Ünal Nevşehir’e Geliyor

TURİZM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.02.2016 - 08:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kültür ve Turizm Bakanı Ünal Nevşehir’e Geliyor

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal yarın Nevşehir’e geliyor. Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Nevşehir’de yapılacak olan “Nevşehir Kültür ve Turizm Çalıştayı”na katılmak üzere ilimize gelecek. Kapadokya Lykia Lodge Otelde düzenlenecek olan Kültür ve Turizm Çalıştayında konuşma yapacak olan Bakan Ünal program sonrasında ise Nevşehir’den ayrılacak.   

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal yarın Nevşehir’e geliyor.
Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Nevşehir’de yapılacak olan “Nevşehir Kültür ve Turizm Çalıştayı”na katılmak üzere ilimize gelecek. Kapadokya Lykia Lodge Otelde düzenlenecek olan Kültür ve Turizm Çalıştayında konuşma yapacak olan Bakan Ünal program sonrasında ise Nevşehir’den ayrılacak. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.