MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kabak çekirdeği üreticisi bu makineyi çok sevecek (videolu haber)

İLÇELER 09.10.2020 - 20:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kabak çekirdeği üreticisi bu makineyi çok sevecek (videolu haber)

Ürgüplü bir girişimci tarafından üretilen kabak çekirdeği kurutma makinesi Ürgüp’lü çiftçilerden büyük beğeni topladı.
  Kabak Çekirdeği Kurutma Makinesine Çiftçilerden Yoğun İlgi   Ürgüplü bir girişimci tarafından üretilen kabak çekirdeği kurutma makinesi Ürgüp’lü çiftçilerden büyük beğeni topladı.   Aslen Ürgüp’lü olan Bilal Şencan isimli genç girişimci Ürgüp’lü çiftçilerin ürettikleri Ürgüp Ziraat Odası tarafından marka tescili olan kabak çekirdeğinin işlenmesinde büyük yeri olan kurutma evresinde ürün rekoltelerinin yüksek olması ve kurutma esnasında yağmurdan etkilenme, hırsızlık olayları gibi çeşitli doğal olaylardan etkilenmemeleri için normalde 3 ila 7 gün süren kurutma evresini, ürettikleri makine ile 3 saate indirdi.   Ürgüp’te Diricanlar Tarım yanında ki alanda tanıtılan kurutma makinesinin proje ortaklarından Ürgüp’lü Bilal Şencan “Ürgüp’lüyüm İzmir’de bir müddet çalışmalarını sürdürdüğümüz kabak çekirdeği kurutma makinesinin işlevinin üreticilerimiz için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz, Kabak Çekirdiğine kıymet verdiğimiz içinde çiftçilerimize kolaylık olsun diye bu makineyi ürettik. Makinemiz, kabak çekirdeğinin rengini bozmadan güzel bir şekilde kısa sürede yani 3 gün eziyet çekmeden kabak çekirdeğini 3 ila 4 saat arasında kurutmakta. Bu kurutma yöntemi çekirdeğe zarar vermiyor güneşte nasıl kurutuyorsanız aynı şekilde kurutuyor. Makinemizin kapasitesi 500 kgdır. Ürgüp’te çiftçilerimizin kullanıma sunmak için ve tanıtmak için Ürgüp sanayisinde Diricanlar tarımın hemen yanında alanda kurulumumuzu yaptık, dileyen üreticilerimiz ücretsiz deneme için ürün getirip makineyi yakından inceleyebilirler” dedi   Kabak Çekirdeği Kurutma Makinesi Teknoterm makine güvencesi ile üretilmekte olup, üretilen tüm ürünler TSE standartlarına uygun ve tescillidir.    Ürün Hakkında Detaylı Bilgi Almak için Teknoterm Makineye 0532 579 33 27 nolu numaradan ve www.greenxform.com adresinden ulaşabilirsiniz.   Firma yetkilisi Şencan "Makinayı görmek incelemek için yarın Cumartesi günü gün boyu Ürgüp sanayi sitesinde Diricanlar Tarım yanında yer alan dükkanda bulunacağız merak eden bütün çiftçi üretici kardeşlerimizi bekliyoruz" dedi  
Ürgüplü bir girişimci tarafından üretilen kabak çekirdeği kurutma makinesi Ürgüp’lü çiftçilerden büyük beğeni topladı.

 

Kabak Çekirdeği Kurutma Makinesine Çiftçilerden Yoğun İlgi

 

Ürgüplü bir girişimci tarafından üretilen kabak çekirdeği kurutma makinesi Ürgüp’lü çiftçilerden büyük beğeni topladı.

 

Aslen Ürgüp’lü olan Bilal Şencan isimli genç girişimci Ürgüp’lü çiftçilerin ürettikleri Ürgüp Ziraat Odası tarafından marka tescili olan kabak çekirdeğinin işlenmesinde büyük yeri olan kurutma evresinde ürün rekoltelerinin yüksek olması ve kurutma esnasında yağmurdan etkilenme, hırsızlık olayları gibi çeşitli doğal olaylardan etkilenmemeleri için normalde 3 ila 7 gün süren kurutma evresini, ürettikleri makine ile 3 saate indirdi.

 

Ürgüp’te Diricanlar Tarım yanında ki alanda tanıtılan kurutma makinesinin proje ortaklarından Ürgüp’lü Bilal Şencan “Ürgüp’lüyüm İzmir’de bir müddet çalışmalarını sürdürdüğümüz kabak çekirdeği kurutma makinesinin işlevinin üreticilerimiz için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz, Kabak Çekirdiğine kıymet verdiğimiz içinde çiftçilerimize kolaylık olsun diye bu makineyi ürettik. Makinemiz, kabak çekirdeğinin rengini bozmadan güzel bir şekilde kısa sürede yani 3 gün eziyet çekmeden kabak çekirdeğini 3 ila 4 saat arasında kurutmakta. Bu kurutma yöntemi çekirdeğe zarar vermiyor güneşte nasıl kurutuyorsanız aynı şekilde kurutuyor. Makinemizin kapasitesi 500 kgdır. Ürgüp’te çiftçilerimizin kullanıma sunmak için ve tanıtmak için Ürgüp sanayisinde Diricanlar tarımın hemen yanında alanda kurulumumuzu yaptık, dileyen üreticilerimiz ücretsiz deneme için ürün getirip makineyi yakından inceleyebilirler” dedi

 

Kabak Çekirdeği Kurutma Makinesi Teknoterm makine güvencesi ile üretilmekte olup, üretilen tüm ürünler TSE standartlarına uygun ve tescillidir. 

 

Ürün Hakkında Detaylı Bilgi Almak için Teknoterm Makineye 0532 579 33 27 nolu numaradan ve www.greenxform.com adresinden ulaşabilirsiniz.

 

Firma yetkilisi Şencan "Makinayı görmek incelemek için yarın Cumartesi günü gün boyu Ürgüp sanayi sitesinde Diricanlar Tarım yanında yer alan dükkanda bulunacağız merak eden bütün çiftçi üretici kardeşlerimizi bekliyoruz" dedi

 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.